Prodej bytu 3+1, Čeladná, 61 m2

Čeladná

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Čeladné

Informace k bytu

Představuji vám výjimečnou šanci vlastnit nádherný byt 3 + 1 v srdci Beskyd, přímo v Čeladné.
Tento byt je ve skvělém stavu, v osobním vlastnictví a je připravený k nastěhování či k výhodnému pronájmu.
S podlahovou plochou 61 m² a užitnou plochou 66 m² poskytuje tento byt dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Jeho promyšlená dispozice a moderní vybavení slibují pohodový život bez zbytečných starostí.
Byt je orientován na jih, což vám zaručí slunné prostory a krásný výhled na zelené beskydské kopce. A pokud máte rádi přírodu, hora Skalka je doslova na dosah – vystoupáte na ni za pouhých 30 minut.
Krátkodobý pronájem tohoto bytu je výhodnou investicí, která nabízí atraktivní návratnost a stabilní příjem. Čeladná je vyhledávanou lokalitou s výbornou dopravní dostupností a širokou nabídkou občanské vybavenosti, včetně obchodů, kaváren, cukráren, restaurací a wellness hotelů, což zvyšuje poptávku po nájmu.
Byt se nachází v bytovém domě na hranici Čeladné a Kunčic pod Ondřejníkem, kousek od Apartmánového domu Lara s možností využití wellness, bazénu, sauny a masáží. V blízkosti je také rozlehlý lesopark, který zve k procházkám.
Pokud toužíte po investici s potenciálem růstu nebo hledáte klidné bydlení v oblíbené lokalitě, neváhejte se na mě obrátit a domluvit si prohlídku.
Tato nemovitost je skutečně výjimečnou nabídkou. Jsem tu pro vás, abych vám poskytla veškeré informace a pomohla s rozhodnutím. Pro detaily nebo sjednání prohlídky mě prosím kontaktujte. Těším se na setkání s vámi.

Parametry bytu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Čeladná
ID
11671
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
956 m2
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
138 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tereza Cónová

Tereza Cónová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Čeladné?

Podobné nemovitosti