Prodej rodinného domu, Chotětov, Nádražní, 175 m2 (ID: 1861116)

Nádražní, Chotětov

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(vč. provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Chotětově

Úklidové služby

Informace k domu

Velmi rádi Vám v zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný a zajímavý rodinný dům o dispozici 4+1, který se nachází v okrajové části městyse Chotětov, v blízkosti Mladé Boleslavi. Dům stojí na vlastním pozemku o výměře 1 289 m2, užitná plocha je cca 175 m2. V přízemí se nachází pokoje o výměrách 27, 26,5 a 27 m2, kuchyně o 15 m2, koupelna a samostatné WC. V podkroví je pokoj o výměře 26,5 m2 a dále velký podkrovní prostor, kde by se dala vybudovat další bytová jednotka.
Stavebně technický stav objektu je poměrně dobrý, ale v současné chvíli je spíše k zásadní rekonstrukci. Dům byl postaven v roce 1912 a v průběhu životnosti prošel několika modernizacemi. V roce 2010 byla provedena výměna střešní krytiny (betonové tašky) a modernizováno hygienické zázemí. V roce 2016 byla osazena nová plastová okna a kotel ÚT s automatickým podavačem uhlí, který splňuje emisní třídu 4. Položeny byly nové nášlapné vrstvy podlah v přízemí. Tam se nachází keramická dlažba a plovoucí podlaha, v podkroví pak podlaha dřevěná a v podkrovním pokoji koberec. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva a radiátory, voda je z obecního vodovodu, k dispozici je i kopaná studna. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Příslušenství tvoří stavba kolny a chlévů, ke které se dostanete zadním vchodem, součástí nemovitosti je oplocení pozemků. Rodinný dům je celý podříznutý, odizolovaný od země a vlhkosti a také částečně podsklepený.
Chotětov je městys ležící 11 km jihozápadně od Mladé Boleslavi. Nachází se zde základní občanská vybavenost (základní i mateřská škola, obchody, restaurace, pošta, místní úřad i ordinace praktického lékaře). Na své si zde přijdou i sportovní nadšenci, místní sportovní areál nabízí společně s fotbalovým hřištěm i tenisový kurt, plážový volejbal, víceúčelové a dětské hřiště. Dopravní spojení je zajištěno autobusovou a železniční dopravou, dálnice D10 je ve vzdálenosti cca 5,5 km.
S financováním Vám velmi rádi pomůžeme v naší společností eDO finance. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Chotětov
ID
420230092
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
175 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
462 m2
Plocha nemovitosti
1289 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Martin Šašek

Martin Šašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotětově?

Podobné nemovitosti