Prodej rodinného domu, Náklo - Mezice, 96 m2 (ID: 1861180)

Náklo, Mezice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Náklu

Informace k domu

Ráda bych vám představila dřevěnou stavbu 3 KK s celkovou plochou 317 m2, která se nachází v obci Mezice nedaleko Olomouce. Tento dvoupatrový dům nabízí prostorné a moderní bydlení s řadou vylepšení a detailů, které oceníte.

Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem, které zajišťuje účinnou a ekonomickou regulaci teploty v celém domě. V přízemí je to řešeno pomocí teplovodního podlahového topení. V patře jsou pak radiátory. Kromě toho jsou v obývacím pokoji instalována kamna s nerezovým komínem, která přináší do interiéru útulnou atmosféru a příjemné teplo.

V přízemí domu se nachází prostorná chodba, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a kuchyně spojená s obývacím pokojem, což vytváří otevřený a přátelský prostor pro rodinné setkávání a relaxaci. V prvním patře jsou pak dva pokoje, další koupelna s vanou a sprchovým koutem, a dostanete se sem po dřevěném schodišti.

V domě je dubová třívrstvá podlaha a v technické místnosti a koupelnách najdete kvalitní dlažbu. Díky půdnímu prostoru máte dostatek místa pro uložení vašich věcí.

Co se týče konstrukce, stěny jsou tvořeny dřevěným rámem z dřevěných hranolu a opláštěny OSB deskami, což zajišťuje pevnost a odolnost konstrukce. Dům má také difuzně otevřenou konstrukci. Více informací ohledně použitých materiálů dostanete na prohlídce.

Okna a vstupní dveře v obvodových stěnách jsou dřevěná, zasklená izolačním trojsklem s celkovým Uw max. 0,90.

Ráda bych vás informovala, že dům, o kterém je řeč, je momentálně před dokončením a všechny uvedené specifikace budou zcela hotové při prodeji. To zahrnuje stěny, podlahy, sociální zařízení a venkovní úpravy terénu.

Zůstává na vás pouze výběr kuchyňské linky a dalšího vybavení domu, což vám umožní přizpůsobit si interiér vašim potřebám a vkusu.

V obci je běžná občanská vybavenost jako je obchod, pošta, školka a základní škola. Za obcí je také velké přírodní koupaliště, které vzniklo na místě těžby štěrkopísku. Je to oblíbené místo v letních měsících.

Pokud máte zájem o prohlídku domu nebo potřebujete další informace ohledně tohoto skvělého domu, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu, abych vám pomohla najít ten správný domov pro vás a vaši rodinu.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Náklo, Mezice
ID
1176
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Plocha nemovitosti
317 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Topení
Jiné
Komunikace
Betonová
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Renáta Sirotková

Renáta Sirotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Náklu?

Podobné nemovitosti