Pronájem bytu 3+1, Nový Jičín, Dvořákova, 69 m2

Dvořákova, Nový Jičín

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ jednorázová provize RK 5.000,-, + 2x měsíční nájem jako vratná kauce)

Doporučené firmy v Novém Jičíně

Informace k bytu

V zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu tento prostorný byt 3+1 s balkónem na ulici Dvořákova v centru Nového Jičína, který se nachází se v 1. nadzemím podlaží čtyř podlažního cihlové bytového domu.

Bytová jednotka je o užitné ploše 74,1 m2 se zaskleným balkónem orientovaným na jihozápadní stranu. Podlahovou krytinou v pokojích jsou dřevěné parkety, na chodbě je PVC s kobercem, v kuchyni je také PVC a v koupelně a WC je dlažba. Dispozice bytu viz půdorys.

Bytový dům prošel revitalizací, má také vlastní kotelnu, a proto nabízí nízké náklady k bydlení. O bytový dům se řádně a pečlivě stará Společenství vlastníků jednotek a nabízí také společné prostory, jako je kolárna a sušárna, které jsou opravdu udržované a čisté.

Nájemné činí 16 000,- měsíčně + elektřina a plyn, vratná kauce 2 x měsíční nájmy, jednorázová provize realitní kanceláři ve výši 5 000,-. Byt je volný a připraven k nastěhování.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, téměř na dosah ruky máte potraviny, fitness, obchodní centrum Javor, lékaře a další.

V případě dotazů a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, budeme se na vás těšit.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ jednorázová provize RK 5.000,-, + 2x měsíční nájem jako vratná kauce
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Dvořákova, Nový Jičín
ID
BE24020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislav Slovák

Stanislav Slovák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti