Prodej rodinného domu, Velká Hleďsebe, Husova, 120 m2 (ID: 1861487)

Husova, Velká Hleďsebe

4 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 684 Kč /za měsíc

(K jednání)

Doporučené firmy v Velké Hleďsebi

Informace k domu

Prodej zděného rodinného domu typ bungalov - vystavěného v roce 1985. Rekonstrukce domu proběhla cca před 5-ti lety. Celková výměra pozemků 884m2.

Dům se nachází v obci Velká Hleďsebe okres Cheb v zástavbě rodinných domů na okraji tiché ulice Husova (č.p.11).

Jedná se o rodinný dům typu bungalov o velikosti 3+KK zděné konstrukce ve tvaru písmene L s přistavěnou kotelnou, nepodsklepený o 1.NP s valbovou střechou pokrytou plechovou krytinou.

Konstrukce RD je ze zděná cihelná z venkovní části domu je zateplena polystyrenovým obkladem s lepidlem, vnitřní omítky jsou štukové. Okna v domě jsou plastová s izolačním sklem dveře jsou náplňové, vytápění domu a ohřev TUV je obstaráno kotlem na tuhá paliva krbem na tuhá paliva s napojením do teplovodní soustavy s radiátory.

RD je vybaven kuchyňskou linkou, koupelna je vybavena vanou, WC a keramickými obklady stěn a podlah. RD je napojen na přípojku elektrické energie, vody a kanalizace a plynu, na zahradě studna s využitím na zalévání zahrady. Dům zateplen, nedokončená fasáda domu.

Dispozice domu:
* předsíň
* kuchyně s jídelmím koutem
* obývací pokoj
* 2x ložnice
* šatna
* koupelna s WC
* kotelna
* samostatná garáž


Na pozemku se dále nachází samostatná zděná garáž. Na zahradě vzrostlé okrasné dřeviny.



Obec Velká Hleďsebe se rozkládá asi dva kilometry západně od města Mariánské Lázně a je vzdálená přibližně 10 km od německých hranic. Celá oblast se někdy z turistického hlediska nazývá také Západočeský lázeňský trojúhelník. Místní obyvatelé mohou využívat plynofikaci, kanalizaci i veřejný vodovod. Klimentov (německy Klemensdorf) je vesnice, část obce Velká Hleďsebe v okrese Cheb. Nachází se asi 1 km na severozápad od Velké Hleďsebe. Je zde evidováno 143 adres, trvale zde žije okolo 600 obyvatel.



Dům volný, vymalován, ihned k prodeji.

Parametry domu

Cena
4 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
K jednání
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Husova, Velká Hleďsebe
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
884 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAGIS REAL s.r.o.

Železná 545/5, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Michal Skuhra, MBA

Ing. Michal Skuhra, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velké Hleďsebi?

Podobné nemovitosti