Prodej ubytování, Rynoltice, 720 m2 (ID: 1862088)

Rynoltice

15 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 727 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rynolticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej ubytovacího zařízení s restaurací s celkovou využitelnou plochou 720m2, na pozemku 2610m2, Rynoltice, okr. Liberec
Exkluzivně vám nabízíme ojedinělou investiční příležitost ke koupi penzionu s restaurací v atraktivní turistické lokalitě v Podještědí na Liberecku. Jedná se o plně funkční, opečovávané rekreační zařízení s dlouholetou tradicí a vybudovanou klientelou.
Penzion leží na pomezí Česko-Německo-Polských hranic, na hlavní tahu Liberec – Děčín-Ústí, mezi Lužickými horami a Ještědsko-Kozákovským hřbetem. Tato strategická poloha je zárukou přílivu zahraničních turistů, kteří jsou léta nezanedbatelnou součástí klientely penzionu.
Dům se sedlovou střechou je ve velmi dobré kondici, je průběžně rekonstruovaný a pečlivě udržovaný. Skládá se ze dvou nadzemních podlaží, neobydleného podkroví a jednoho podzemního podlaží.
V 1.NP se nachází restaurace se dvěma bary/42 míst k sezení/, zázemí kuchyně, výdejní okénko včetně zázemí na prodej točené zmrzliny s dlouholetou tradicí s terasou pro cca 16 osob a druhá nová zastřešená venkovní terasa s venkovním posezením pro cca 30 hostů. Součástí areálu je zahrada a parkoviště pro cca 30 automobilů. Zázemí restaurace nabízí možnost pořádání firemních akcí, vícedenních školení, večírků, rodinných oslav, popřípadě menších svateb.
V 2.NP se nachází nákladně zrekonstruované pokoje a apartmány, které splňují kritéria náročných klientů. Jedná se o 4 pokoje dvojlůžkové s vlastním sociálním zařízením s možností přistýlky ve třech ze čtyř a 2 apartmány s možností 4+2 a 2+1. Maximální celková kapacita je 20 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, apartmány mají vlastní kuchyňský kout vybavený varnou deskou a lednicí. Od roku 2015 probíhala za účasti architektky Andrei Ondrejové postupná rekonstrukce jednotlivých pater celého objektu. V roce 2015 započala rekonstrukcí interiéru restaurace, v roce 2019-20 pokračovala rekonstrukcí pokojů a zastřešením venkovní terasy a v roce 2021 skončila připojením nového plynového kotle.
Neobydlené podkroví nabízí další možnosti rekonstrukce – vestavba dalších ubytovacích kapacit, které jsou odhadovány na další 4-6 samostatných apartmánů, popřípadě 10 dvojlůžkových pokojů. Celkovou ubytovací kapacitu je tak po dokončení možné zvýšit na cca 40 ubytovacích lůžek.
Přilehlá zahrada nabízí další investiční možnosti rozšíření služeb penzionu, například na vybudování wellness, které zvýší významným způsobem atraktivitu ubytování pro hosty. Variantou pro umístění wellness jsou také sklepní prostory domu s klenutými stropy. V územním plánu je tato plocha definovaná jako lokalita občanské vybavenosti.
Roční obrat při realizaci dobudování kapacity ubytování a wellness centra je odhadován na 13 milionů Kč. Bližší informace týkající se finančního plánu je možné podat na osobním setkání.
V bezprostředním okolí se nachází řada vyhledávaných turistických destinací, které je možné navštívit autem, na kole po stezkách i pěšky po turistických tratích.

Parametry nemovitosti

Cena
15 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Rynoltice
ID
24367
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
720 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
720 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Šetlík

Radek Šetlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Rynolticích?

Podobné nemovitosti