Prodej rodinného domu, Svésedlice, 163 m2

Svésedlice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Svésedlicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji projekt s výstavbou nízkoenergetické dřevostavby rodinného domu v obci Svésedlice.

Dřevostavba rodinného domu je projektována jako difúzně otevřená konstrukce. Tato novostavba je umístěna v hezké části obce na pozemku o velikosti 851m2 a momentálně je ve fázi před výstavbou, proto je možnost dle přání nebo požadavku klienta dělat některé úpravy. Rohový pozemek je slunný a situovaný na jihovýchod. Nachází se v části obce, kde v posledních letech vyrostly novostavby domů.

Celá nemovitost se nese v moderním a vzdušném duchu. Pokud se budeme držet vizualizací, může být nemovitost laděna v dřevo-dekoru a bílé barvy. Rodinný, patrový dům se sedlovou střechou bude po dokončení disponovat velikostí 6+kk s otevřeným stropem až po střechu v obývacím pokoji. Budou zde dva možné vstupy na terasu - jeden z obývacího pokoje pomocí velkoformátového okna s pojezdem a druhý z prostorného pokoje osazeného balkonovými dveřmi.

Technická stránka domu: připojení na obecní vodovod, připojení k elektřině, kanalizaci. Vytápění domu bude řešeno podlahovým vytápěním, pomocí tepelného čerpadla. Dle přání můžou být umístěna i krbová kamna.

Výstavba rodinného domu vznikla z pera stavební firmy ROOFS.CZ GROUP a. s., která je profesionálem ve svém oboru a dřevostavbami se zabývá nebo spíš jimi žije. V této lokalitě můžete vidět jejich práci fyzicky a to na několika stavbách. Přístup a komunikace s klientem je pro společnost ROOFS. CZ GROUP a. s. na prvním místě.

Více informací o této stavbě Vám rádi sdělíme a potkáme se osobně na místě.

Obec Svésedlice leží východně 6km od okraje Olomouce v podhůří Oderské vrchoviny a je součástí mikroregionu Bystřička. Je výborně dostupná autem i autobusem a leží nedaleko nájezdu na dálnici D35. V obci je možné využít obchod s potravinami, úřední knihovnu a v odpoledních hodinách i místní hospůdku s dětským hřištěm a venkovním posezením. V současné době se renovuje zázemí pro kulturní akce včetně dalšího dětského hřiště přímo nad ulicí výše nabízeného RD. V dostupné vzdálenosti (3 km) se nachází základní a mateřské školy ve Velké Bystřici a Přáslavicích. Obec Svésedlice je obklopena z jedné strany rovinatou krajinou a z druhé kopci a je zde příjemné napojení na cyklostezky do Velkého Týnce, Velké Bystřice, Přáslavic a dalších okolních obcí s turistickým vyžitím.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Svésedlice
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
851 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svésedlicích?

Podobné nemovitosti