Prodej rodinného domu, Kořenov - Polubný, 300 m2

Polubný

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Kořenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka horské chalupy s velikým pozemkem v klidné části obce Polubný - část obce Kořenov - v Jizerských horách.
Jedná se o prostorný dům s momentální kapacitou 18 lůžek, který nabízí širokou škálu možností využití trvalé bydlení, rekreace, krátkodobý či dlouhodobý pronájem, nebo kombinace uvedeného. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm, prostorná společenská místnost s krbem a kuchyní, 4 pokoje, koupelna a samostatné WC. Dispozice přízemí umožňuje oddělení samostatného bytu. V podkroví naleznete tři samostatné pokoje s vlastními koupelnami a společnou kuchyň. Dům dále disponuje suterénem, který je zevnitř přístupný po schodišti a ve směru od zahrady z roviny terénu, a obsahuje sklad dřeva a technické zázemí. Ze zahrady je přístupná také prostorná garáž, která momentálně slouží jako sklad sezónního nábytku a zahradní techniky.
Dům je napojen na elektřinu a plynovod, voda čerpána z vlastní studny. Vytápění objektu zajišťuje plynový kotel s externím zásobníkem na TUV a dálkovým přístupem. Celkový stavebně technický stav je dobrý - umožňuje okamžité užívání, v minulosti probíhala průběžná údržba.
Využijte možnosti koupě prostorné horské chalupy v nádherné lokalitě Jizerských hor ráje zimních sportů v čele s běžeckým lyžováním. Osada Jizerka je vzdálena jen necelých 7 km, strojově upravované běžkařské trasy se nachází v docházkové vzdálenosti. Jizerky však nabízí možnost sportovního vyžití ve všech ročních obdobích a po celý rok je tu nádherně. Doporučujeme prohlídku!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Polubný
ID
240
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
265 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
2839 m2
Plocha zahrady
2661 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Zeman

Mgr. Jan Zeman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kořenově?

Podobné nemovitosti