Prodej rodinného domu, Teplá - Babice, 623 m2

Teplá, Babice

20 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 314 Kč /za měsíc

(Cena u makléře)

Doporučené firmy v Teplé

Informace k domu

Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m² ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m²). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem.
Byt č. 1 – využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m²), kuchyně a obývací pokoj (41 m²). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 – samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m²) a do ložnice a dalších tří pokojů o velikostech cca 20 m². Původní dům-objekt prošel mezi léty 2005-2017 stavebními úpravami a celkovou rekonstrukcí. Původní zadní část, bývalá hospodářská usedlost, byla rozšířená do nové přístavby, tvořící západní část domu, kde v přízemí jsou garáže a ve vyšších podlažích obytné plochy s bytem se samostatným přístupem. Dále byl k domu dostavěn blok pracovny a krytého loubí. K domu náleží pozemky o velikosti 7 884 m².
Je možné dokoupit pozemky o celkové rozloze 42 553 m² v obci Babice navazující na pozemky u domu. které jsou vedené v územním plánu obce v Plochách bydlení – výstavba rodinných domů. Další pozemky o velikosti 60 221 m² jsou také k odkoupení, většinou jsou vedeny jako travní porost, ostatní plocha, vodní plocha. Z těchto pozemků je 1 516 m² zastavěná plocha - zbořeniště. V blízkosti hlavního domu je ve vzdálenosti cca 200m dům 3+1, 134 m² sloužící buď pro správce, zaměstnance nebo v rámci developerského projektu jako jeden z domů.
Babice jsou malá vesnice, která se nachází cca 4,5 km od Teplé, cca 10 km od Mariánských Lázní. Ev. číslo: 29630.

Parametry domu

Cena
20 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena u makléře
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Teplá, Babice
ID
29630
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
623 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
198 m2
Podlahová plocha
623 m2
Plocha nemovitosti
7884 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jolana Sittinger

Mgr. Jolana Sittinger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Teplé?

Podobné nemovitosti