Pronájem bytu 1+1, Ostrava, Vršovců, 27 m2

Vršovců, Ostrava

7 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy od 1.900 Kč / měs.)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Základní info:
- klidná lokalita
- rekonstruovaný a zčásti vybavený byt
- příznivé měsíční náklady - 8.000 Kč / měs. bez záloh
Dovoluji si Vám předložit nabídku pronájmu útulného bytu 1+1 v 8. NP rekonstruovaného bytového domu. Byt je ve velice dobrém stavu a umožňuje okamžité nastěhování a pohodlné a klidné bydlení. V kuchyni je k dispozici jídelní stůl a v obytném pokoji skříň a 2 postele. V předsíni jsou vestavěné skříně na míru. V koupelně je vana. Obě okna jsou orientována k západu a díky umístění bytu v 8. NP umožňují daleké výhledy.
Lokalita je velmi klidná. Okolí domu je pěkně udržované. Dopravní dostupnost je vynikající. Parkování je možné přímo u domu na veřejné komunikaci. V blízkém okolí domu naleznete veškeré služby a obchody i zastávky MHD.
Nájemné ve výši 7.500 Kč / měs. nezahrnuje zálohy na služby ve výši od 1.900 Kč / měs. / 1 osoba, byt je určen maximálně pro 2 osoby. Při další osobě se k zálohám připočte 500 Kč / měs. na vodu. Elektřinu si nájemník sjedná u svého dodavatele. V ceně nájmu je i užívání nábytku v bytě. Kauce je ve výši 15.000 Kč, administrativní poplatek RK je ve výši 9.000 Kč a zahrnuje veškerý právní servis a navazující služby nájemníkovi (vyúčtování, potvrzení, apod.).
Byt je k dispozici ihned.

Parametry bytu

Cena
7 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy od 1.900 Kč / měs.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Vršovců, Ostrava
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
27 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Cakl Marek

Cakl Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti