Prodej rodinného domu, Paskov, 220 m2 (ID: 1864015)

Paskov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Paskově

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi prostorný rodinný dům v obci Paskov. Cihlový dům byl postaven v roce 1938, má dvě samostatné bytové jednotky, je plně podsklepen a nad 2. NP se nachází prostorné půdní prostory.
K domu náleží zahrada, která je z větší části oplocena. Součástí zahrady jsou dvě garáže, nad nimiž se nachází velký úložný prostor se sníženým stropem.
Dům je dobře udržovaný, má zateplenou fasádu, vyměněná okna na chodbě a v 2. NP a nová topná tělesa v 1 NP. Sklepní prostory jsou rovněž částečně zrekonstruovány, je zde dlažba na podlaze a keramické obklady zdí.
Dům disponuje bytovou jednotkou 3+1 v 1. NP a 4+1 ve 2. NP, každý z bytů má vlastní koupelnu a spíž. Společné WC je umístěno na chodbě v mezipatře, lze však vybudovat pro každou bytovou jednotku samostatně.
Dům je napojen na vodovodní řad a plyn z veřejného rozvodu. Odpad je zatím sveden do žumpy, ale v blízké budoucnosti dojde k vybudování kanalizace na ulici Kirilovova. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem, vytápění je zajištěno plynovým kotlem, popř. kotlem na pevná paliva. V domě funguje bezdrátová přípojka k internetu s rychlostí 30 Mbps a další rozvody – TV…aj.

Nemovitost stojí u udržované asfaltové komunikace ve vlastnictví obce s nedalekým napojením na dálnici D 56 a v těsné blízkosti autobusové zastávky se směry Frýdek-Místek a Ostrava. Paskov má také vlakové spojení.

Město Paskov disponuje veškerou občanskou vybaveností, je zde mateřská škola, základní škola a základní umělecká škola, dětský i obvodní lékař, zubař, lékárna, obchody, pošta, bankomat, několik tělocvičen, množství zájmových spolků pro děti i dospělé, konají se zde mnohé kulturní a sportovní akce. Součástí města je i barokní zámek s rozsáhlým volně přístupným parkem, kostel a další památky.

Využití domu je možné pojmout jako vícegenerační bydlení nebo prostorné bydlení pro jednu rodinu, je zde však také možnost využít nemovitost k podnikání.

V případě jakýchkoliv dalších dotazů či domluvení termínu prohlídky mne neváhejte kdykoliv kontaktovat, i o víkendu a svátcích.
Financování zajistíme u smluvního partnera, spolupracujícího se všemi bankovními institucemi.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Paskov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
908 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Bc.Šárka Radová Blažejová

Bc.Šárka Radová Blažejová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Paskově?

Podobné nemovitosti