Prodej bytu 3+1, Torrevieja, Španělsko, 72 m2 (ID: 1864039)

Torrevieja, Španělsko

3 977 930 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Pěkný a útulný apartmán ve čtvrtém patře jen 200 m na pláž v La Mata.

Obytná plocha se skládá z prostorného obývacího pokoje s jídelnou s přístupem na balkon, samostatné kuchyně s užitkovou místností, 2 ložnic a rodinné koupelny. Apartmán je ve skvělém stavu, čerstvě vymalovaný, prodávaný zařízený a vybavený, má nainstalovanou A / C.

Nemovitost je jen kousek od pláže a množství služeb a vybavení, které La Mata nabízí.

La Mata je velmi vyhledávanou oblastí, která se nachází v blízkosti krásných pláží oceněných modrou vlajkou a v docházkové vzdálenosti od mnoha barů, obchodů, restaurací, supermarketů a služeb. La Mata je na zavedené autobusové trase, která vede do centra Torrevieja.

La Mata se nachází cca 30 minut jižně od letiště Alicante a 55 minut severně od Covera.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
3 977 930 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
CM9282
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti