Prodej rodinného domu, Klobouky u Brna, Hájek, 250 m2

Hájek, Klobouky u Brna

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně poplatků, + provize RK)

Doporučené firmy v Kloboukách u Brna

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vám zprostředkujeme prodej Kanadského srubu v Kloboukách u Brna jež byl v roce 2008 postaven na tomto klidném místě, s krásným pozemkem plynule navazujícím na les.

U těchto typů budov platí, že potřebují zrát jako víno. Prvních deset let stavba pracuje, jednotlivé prvky se usazují a v tuto dobu je potřeba o ni více pečovat. Tohle už má za sebou, takže nyní stačí běžná údržba.
Budova je architektonicky řešená jako 5+kk, celkem cca 250m2 užitné plochy což znamená, že prostory jsou prostorné a vzdušné.

Srub disponuje prostornými koupelnami v obou podlažích, třemi pokoji v podkroví a jednou hlavní ložnicí v přízemí. Tato část srubu je hlavně o obývacím pokoji s krbem a kuchyní s jídelní částí.

V suterénu nalezneme 2 technické místnosti, prádelna/sušárna a prostornou garáž pro dva vozy.

Samozřejmostí je připojení na elektřinu, kanalizaci a městský vodovod.
Co se týče interiérů, ty jsou v perfektním stavu. I to ukazuje na kvalitu, ve které byla nemovitost postavena.

Pozemek má 3 669 m2 a z jedné části přiléhá k lesu. Je tady naprostý klid, bezprostředně budete mít pouze jeden sousední dům.

Kromě toho srub disponuje altánem a okrasným jezírkem, které přidávají domu ještě další rozměr a možnosti trávení volného času.

Právě kombinace skvělého místa a domu z přírodního materiálu všemu dává trochu jiná rozměr. Je to o luxusu, ale zároveň o harmonii. Těžko se to popisuje, tu atmosféru je potřeba načerpat osobně.

Obec má skvělou občanskou vybavenost:
základní i střední škola, gymnázium, školka, potraviny, supermarket i specializované obchody. Do Brna jsou dostupné autem za 35 minut, 25 minut do Hodonína nebo 15 minut do Hustopečí.


Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. Je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.


Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, + provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Hájek, Klobouky u Brna
ID
00118
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3669 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kloboukách u Brna?

Podobné nemovitosti