Prodej rodinného domu, Petrovice, 246 m2

Petrovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(minimální cena do výběrového řízení 3.500.000,- Kč)

Doporučené firmy v Petrovicích

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Samostatně stojící rodinný dům čp. 35 se nachází na rovinaté pozemku st. 43 na jižním okraji zastavěné části obce Petrovice. Příjezd je po zpevněné komunikaci, parkovací možnosti jsou dobré na pozemku. Společně se stavbou rodinného domu čp. 35 je prodáván pozemek st. 43, včetně oplocení a dřevěné kolny na pozemku. Okolní zástavbu tvoří rezidenční a rekreační objekty.
Rodinný dům č.p. 35 – stavba rodinného domu je umístěna v pravé přední části dvora, byla postavena v roce 1973, v užívání je od roku 1974. Dům měl během životnosti pravidelnou údržbu, byla zda provedená částečná rekonstrukce – zateplení objektu, ČOV, rekonstrukce vody, přípojka vody. Většina prvků dlouhodobé životnosti je původního stáří. Stavba je nepravidelného půdorysu, zastřešená sedlovou střechou. Dům je podsklepený, s jedním nadzemním podlažím a účelově využitým podkrovím. Dům je využívaný k rodinnému bydlení, v domě jsou dvě bytové jednotky 3+1 s příslušenstvím. Stavba je napojena na veřejný vodovodní řád, kanalizace je svedená do ČOV s přečerpáním do potoka, vytápění je ústřední kotlem na tuhá paliva.
Dřevěná hospodářská stavba – je postavena v pravé zadní části dvora. Stavba je o zastavěné ploše 18 m2, je využívána ke skladování. Stáří stavby je odhadováno na cca 40 roků, v průběhu životnosti měla průměrnou údržbu.
Okrasné dřeviny – parcela st. 43 je osázená ovocnými dřevinami a okrasnými rostlinami, stáří dřevina a rostlin je odhadováno na cca 40 roků. Dřeviny měly během životnosti průměrnou údržbu.
Bytové jednotky v rodinném domě čp. 35 a části pozemku st. p.č. jsou pronajímány, nájemní smlouvy jsou uzavřeny na dobu určitou.
Objekt je prodáván formou výběrového řízení. Podmínky VŘ jsou zveřejněny na internetových stránkách Lesy České republiky s.p., prodej nepotřebných nemovitostí LČR nebo k vyzvednutí na LS Tábor.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
minimální cena do výběrového řízení 3.500.000,- Kč
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Petrovice
ID
944/197/S1957/17
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
246 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
362 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Marie Kroupová, DiS.

Dana Marie Kroupová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti