Prodej rodinného domu, Milešovice, 357 m2 (ID: 1865023)

Milešovice

24 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 116 736 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Milešovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji atypický, kompletně zrekonstruovaný a nově dostavovaný RD o dispozici 8+kk v obci Milešovice (skvělá dojezdová vzdálenost do Brna - cca 17 km, 19 minut autem). Majitel si dům nechal vybudovat pro vlastní rodinné využití a tomu odpovídá nejen výběr kvalitních materiálů, ale i precizní technické vypracování - na ničem se zde nešetřilo.
Součástí je nejen krytý bazén s protiproudem a technickým zázemím, ale rovněž další dvoupodlažní objekt v zahradě, který lze využít např. pro bydlení nebo jen relaxaci ("pánský klub" s kulečníkem, dětskou "megahernu", luxusní pracovnu atp.). Naleznete zde i zastřešené posezení s prostorem pro grilování. Ve svahu je i budoucí vinný sklípek - viz. foto.
Dům se prodává kompletně zařízený jak nábytkem, tak i spotřebiči - můžete se rovnou přestěhovat a bydlet. Nespornou výhodou je to, že i přes rozměry a užitnou plochu působí tento z ulice velmi kompaktně a skromně - nebudete nikoho provokovat, ale přitom si užívat veškerého komfortu a soukromí. Bez větších zásahů lze využít i jako dvougenerační bydlení se 2 bytovými jednotkami.
Celková plocha pozemku činí 842 m2, UP hlavního domu 357 m2, ZP vč. nádvoří 475 m2. Technické zařízení typu klimatizace v některých pokojích, závlahového systému či zabezpečovacího zařízení s kamerovým systémem jsou samozřejmostí. Parkování pro 4-6 automobilů na obecní zpevněné ploše před domem + 1 vůz v garáži.
Podlahové vytápění + v části domu radiátory a otopné žebříky (možnost kombinace plyn/elektřina) je řešeno pomocí špičkového kondenzačního plynového kotle. Je zde i příprava pro montáž fotovoltaických panelů. Objekt je připojen na kompletní inženýrské sítě - obecní vodovod, kanalizace, elektřina i plyn.
Klidné a pohodové bydlení v dobré dojezdové vzdálenosti do Brna či Vyškova. Lze financovat hypotékou. Volný dohodou. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.

Parametry domu

Cena
24 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Milešovice
ID
02460
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
357 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
842 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kejduš

Ing. Jan Kejduš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milešovicích?

Podobné nemovitosti