Prodej rodinného domu, Valašská Senice, 188 m2

Valašská Senice

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Valašské Senici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v krásné lokalitě CHKO Beskydy, v obci Valašská Senice. V blízkém okolí najdete nejen veškerou infrastrukturu, ale také objevíte mnoho turistických a historických zajímavostí. V letních měsících jsou k dispozici cyklotrasy a spousta možností pěší turistiky, relaxačního toulání v úpatí skal, v zimě využijete blízkou sjezdovou trať s lyžařským vlekem nebo běžkařské trasy.

Nabízený dům je dispozičně řešený jako 4+1, postavený do tvaru písmene „L“, kdy jeho boční zděnou přístavbu o ploše 13 m2 tvoří dílna a prostor pro skladování dřeva nebo různého materiálu. Přístupný je jak z domu, tak ze zahrady.

Dům má jedno podzemní podlaží o malé místnosti, která slouží jako sklad, dále pak jedno nadzemní podlaží a podkroví. Celková podlahová plocha domu činí 188 m2. Připojen je na elektrickou energii, plynovod, kanalizaci, voda je čerpána z vlastní studny. Vytápění kotlem na tuhá paliva do radiátorů, ohřev vody bojlerem.

V přízemí se nachází kuchyně se spižírnou, obývací pokoj, ložnice, samostatná koupelna, toaleta, zádveří, vstup do přístavby, chodba a schodiště do podkroví. Po výstupu ze schodiště je chodba, která umožňuje přístup do dvou průchozích pokojů, jeden s balkonem 11 m2 a neobydlené části podkroví o výměře 46 m2. Tento prostor je ideální k vybudování další obytné části domu.

K domu náleží oplocená, mírně svažitá zahrada s výměrou 861 m2, udržovaná s okrasnými rostlinami a keři, dále pak pergola s krbem a zastřešené stání pro automobil. Celková plocha pozemku je 1032 m2.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Valašská Senice
ID
158-NP02315
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
131 m2
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
1032 m2
Plocha zahrady
861 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Nej

RE/MAX Nej

Hlavní třída 436/77, Havířov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ivo Koláček

Ivo Koláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Valašské Senici?

Podobné nemovitosti