Prodej rodinného domu, Smržovka, Kostelní, 180 m2

Kostelní, Smržovka

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Doporučené firmy v Smržovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný starší rodinný dům v klidné lokalitě města Smržovky, vhodný pro ty, kteří hledají příležitost proměnit nemovitost ve svůj vysněný domov nebo ubytovací zařízení. Dispozice domu dává možnost realizovat vlastní nápady a přání.

Nemovitost je částečně podsklepena s celkovou plochou 180 m2, k dispozici je kuchyň s linkou a plynovým sporákem, obývací pokoj a další 4 místnosti, koupelna a WC, déle je tu prostorná půda, která davá možnost vestavby nebo vytvoření další bytové jednotky. Na pozemku je garáž a kůlna.

Rozvody plynu prošly revitalizací, ústřední vytápění nabízí možnost topení jak plynem, tak tuhými palivy. Dům je napojen na veřejný vodovod a k dispozici je i vlastní studna. Odpady jsou řešeny žumpou a městskou kanalizaci.

Díky svému umístění v lokalitě Smržovky máte blízko k přírodě a zároveň ke všem potřebným službám s velice dobrou dopravní obslužností (vlak, silnice, autobus). Do centra Jablonce nad Nisou se dostanete autem během 10 minut.

Těšíme se na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kostelní, Smržovka
ID
58338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
610 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smržovce?

Podobné nemovitosti