Pronájem restaurace, Adamov, 71 m2

Adamov

8 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Adamově

Informace k nemovitosti

Se souhlasem vlastníka vám nabízíme k pronájmu objekt kuchyně bývalé restaurace v centrální části města Adamov. Nabízené prostory jsou součástí a.centra (zahrnuje i supermarket, drogerii, pizzerii, poštu a prodejnu tabáku). Prostory jsou velmi dobře přístupné jednak z parkoviště před objektem, jednak ze zadní strany příjezdem pro nákladní dopravu k dvěma zásobovacím rampám. Prostory jsou využitelné např. pro gastroprovoz, výrobu studené kuchyně, rozvoz jídel, catering apod. Nelze provozovat restauraci nebo bistro.

Nabízené prostory sestávají z částečně vybavené kuchyně (26,5 m2) s přístupovými prostory od zásobovacích ramp (2,9 a 5,8 m2), z chodby s možností využití jako příruční sklad (9,4 m2), bezbariérového WC (4,0 m2), výlevny (1,8 m2) a sklepních prostor (20,3 m2). Do objektu je přivedena elektřina 230 + 380 V, plyn a voda (dodavatel - vodárenská společnost Adavak - má třetí nejlevnější vodné v JM kraji). Vytápění je zajištěno přímotopy, odvod odpadů je řešen ČOV.

Velkou výhodou je jednak bezproblémové parkování přímo u budovy na parkovišti pro 88 aut, jednak perfektní dopravní dostupnost do Brna a Blanska. Vlaková zastávka na trati Brno - Blansko je vzdálená minutu od objektu, cesta do Brna na hlavní nádraží trvá 20 minut, do Blanska necelých 10 minut. Autobus do Vyškova a MHD staví před objektem.

Majitel preferuje pronájem prostor kompletně, nájemné je 8 000 Kč + služby, vratná kauce je tříměsíční nájemné, provize RK 12 000 Kč. Prostory jsou připraveny k předání do nájmu ihned dle dohody.

Parametry nemovitosti

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Adamov
ID
5380BL038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
71 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
0.54 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Josef Klement

Ing. Josef Klement

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Adamově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti