Pronájem bytu 4+1, Poděbrady, Studentská, 85 m2

Studentská, Poděbrady

22 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na další postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme Vám k pronájmu pěkný a světlý byt o velikosti 4+1 a celkové rozloze 85 m2. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlového domu v klidné lokalitě Poděbrady, ulice Studentská.

Kuchyně je kompletně zařízena - najdete zde el. troubu, indukční varnou desku, pračku, sušičku, lednici s mrazákem, z pokoje je vstup na balkon. Prostorný obývací pokoj je nezařízený. Dále tu jsou 3 pokoje, taktéž nezařízené. Můžete si z nich vytvořit ložnice a dětské pokoje podle svých představ. Z jednoho z pokojů je vstup na další balkon. V nové koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkou a úložné police. Toaleta je samostatně. Taktéž můžete využít sklepní prostory na uložení věcí. V bytě je i komora s policemi.
Parkování je v okolí domu. Zahrada a posezení je ke společnému užívání.

Dům se nachází v klidné a dobře dostupné lokalitě v blízkosti náměstí T. G. Masaryka. V docházkové vzdálenosti od bytu se nachází Lázeňský park, kde najdete kavárny a restaurace. Nedaleko bytu se nachází vlaková zastávka Poděbrady s přímým spojem do Prahy. V okolí je několik základních a mateřských škol - MŠ Palachova, MŠ Poděbrady, ZŠ T. G. Masaryka. Byt je určený výhradně K dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování ihned. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Parametry bytu

Cena
22 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Studentská, Poděbrady
ID
02074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Poděbradech?

Podobné nemovitosti