Prodej rodinného domu, Žulová, Hlavní, 124 m2

Hlavní, Žulová

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc

(Cena k jednání - nabídněte!)

Doporučené firmy v Žulové

Informace k domu

Máte velkou rodinu a hledáte pro ní ideální bydlení?

Pokud ano, čtete ten správný inzerát. Realitní kancelář Jesenická realitní nabízí k prodeji v zastoupení majitele dvou-generační rodinný dům, který vám má opravdu co nabídnout. 

Dům se nachází ve městě Žulová, 20 minut jízdy od okresního města Jeseník.
Ve spodní části domu se nachází velká prostorná garáž pro dva automobily, dílna, kotelna, dvě místnosti pro uskladnění potravin (špajz) , sauna a další dvě technické místnosti. Dům zajišťuje perfektní zázemí pro domácí kutily. 

V prvním podlaží se nachází první bytová jednotka s dispozici 4+1. Jednotka je velice v zachovalém stavu a připravena ihned k dalšímu bydlení. V roce 2013 byly instalovaný nová plastová okna - trojskla. V této jednotce se nachází i balkon. Z bytu vede vchod přímo na zahradu.
Druhá bytová jednotka je podkrovní. Dispozice této jednotky je také 4+1. Jednotka je opět velice v zachovalém stavu ale nemá balkon. Za to se může pochlubit s prostornou zimní zahradou.

Obě bytové jednotky jsou od sebe rozdělené společnou chodbou, tak aby se obě rodiny navzájem nerušili. Každá jednotka má svůj samostatný vchod.

K domu patří i velká udržovaná zahrada, která nabízí krásný výhled na město a Rychlebské hory. Celková plocha zahrady je 1 001 m2 a na ní je stavba - hospodářská budova o celkové ploše 34 m2. Zahrada nabízí i klidné zátiší k letnímu grilování, dále nářaďovnu a několik ovocných stromů a keřů. Poskytuje i skvělé zázemí pro pěstování zeleniny. Milovníci relaxace a zahradničení si přijdou na své.

Dům je ve velmi výborném zachovalém technickém stavu. izolace proti vlhkosti, plastová okna v obou jednotkách. V roce 2016 instalace nových vchodových dveří, v roce 2018 instalace nového kotle na tuhá paliva - Atmos, revize na komíny jsou každoročně, stropy jsou zateplená proti únikům tepla a v roce 2021 byly instalovány termoregulační ventily pro plynové topení. Dům byl postaven v roce 1978 a hospodářská budova v roce 1985.

Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva značky Atmos a plynový kotel značky Baxi - instalace v roce 2010 - málo používaný. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci. 

Tenhle skvělý dům určitě doporučuji navštívit, protože jenom tak uvidíte jeho skvělé vlastnosti a možnosti, které vám nejen dům ale i zahrada a lokalita nabízí. Osobní prohlídku si můžete domluvit na uvedeném kontaktu. Cena je uvedena k jednání a jsme naklonění se o ceně opravdu pobavit a věříme, že se určitě na ceně spolu domluvíme. Přijeďte se podívat, a cenu navrhněte, budeme se těšit na vaší návštěvu.

Parametry domu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání - nabídněte!
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Žulová
ID
00101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
154 m2
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1189 m2
Plocha zahrady
1001 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žulové?

Podobné nemovitosti