Pronájem bytu 1+1, Frýdek-Místek, Bezručova, 36 m2

Bezručova, Frýdek-Místek - Místek

9 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK )

Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Hledáte bydlení poblíž centra města?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 1+1 se dvěma balkóny, o podlahové ploše 36 m2 / o užitné ploše 46 m2, na ul. Bezručova ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 3. patře / 7 zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již dříve proběhla částečná rekonstrukce, při které byla dodána kuchyňská linka, položena podlahová krytina v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, došlo k vyzdění koupelnového jádra a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihovýchodní stranu. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

K vybavení bytu patří kuchyňská linka se sporákem. Součástí pronájmu je také sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje, které jsou navíc neprůchozí. Jako benefit můžeme označit dva balkóny přístupné přímo z bytu.

Dům se nachází v žádané a klidné lokalitě poblíž centra města s velmi dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD zastávka Frýdlantská, MŠ, ZŠ, obchodní centrum Ještěr, nám. Svobody, poliklinika, pošta...). Jedná se o oblíbené místo nejen díky pěkným procházkám v parku nebo podél řeky Ostravice a sportovnímu vyžití (cyklostezka, tenisové kurty...), ale také díky výborné dopravní dostupnosti (směr Ostrava, Frýdlant n. O., Český Těšín, Nový Jičín).

Možnost nastěhování bude od měsíce června, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Parametry bytu

Cena
9 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Bezručova, Frýdek-Místek - Místek
ID
202413820
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Bc. Roman Mikita

Bc. Roman Mikita

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti