Prodej rodinného domu, Jablonec nad Jizerou, 200 m2 (ID: 1866632)

Jablonec nad Jizerou

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Oceňovaná nemovitost domu č.p. 273 Jablonec nad Jizerou je situovaná nedaleko centra obce nad železniční tratí s přístupem po obecní cestě navazující na asfaltovou obecní komunikaci u železničního přejezdu. Celý objekt i pozemky jsou osazené do jihozápadního svahu.
V sedmdesátých letech byla provedena částečná rekonstrukce a modernizace domu s přístavbou podél severní stěny domu zastřešenou pultovou střechou navazující na střešní konstrukci domu a dále pak přístavba vstupu zastřešená rovnou střechou sloužící jako balkón s přístupem z podkroví. Celý dům je tak standardně vybavený se základním vybavením ze sedmdesátých let pro rodinné i rekreační bydlení. Objekt je zděný cihelný opatřený dvouvrstvou omítkou, dřevěnými špaletovými okny u původní části a dřevěnými zdvojenými okny u přístavby, zastřešený dřevěnou sedlovou střechou umožňující využití podkroví, nespalným stropem nad suterénem a dřevěným nad přízemím, lokálním vytápěním, vybavením kuchyně, koupelny, WC, úpravou podlah, částečnou výměnou elektroinstalace, rozvody vody a kanalizace.
Vstup do domu je obecní komunikace přes pozemek p.č.st.239 na venkovní schodiště s verandou a dále pak do krytého zděného závětří s navazující chodbou v přízemí se schodištěm do podkroví a suterénu. V přízemí je kuchyň, koupelna, WC, obývací pokoj a ložnice. Dále je v přízemí sklad paliva a dílna v přístavbě s přístupem z domu i z východní strany z terénu zahrady. V podkroví je v nové přístavbě byt skládající se z, kuchyně, pokoje a ložnice. V původní části je chodba s předsíní a schodištěm do podstřeší a jeden větší pokoj se vstupem na balkón. V podstřeší je volný půdní prostor a v suterénu vybudovaném pod původní částí jsou skladové prostory.
Objekt domu je napojený pouze na elektřinu vrchním vedením. Pitná voda je řešená vlastní vodovodní přípojkou z kopané studny nad domem a odkanalizování do betonové žumpy s trativodem. V místě je možnost napojení na obecní kanalizaci a vodovod procházejí obecní komunikací u železničního přejezdu.
K domu přináleží pozemky o celkové výměře 1.562 m2 určené platným územním plánem v celé ploše k zastavění pro rodinné i rekreační bydlení. Na pozemku zahrady je několik ovocných stromů, okrasných stromů i keřů, dvě dřevěné kolny a skleník.
Pěkný a dobře udržovaný dům včetně pozemků s větším pozemkem na okraji zástavby s navazujícím lesem a cestou vedoucí na hřebeny Krkonoš.

Parametry domu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1562 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jablonci nad Jizerou?

Podobné nemovitosti