Prodej rodinného domu, Praha, Milíčovská, 201 m2 (ID: 1866834)

Milíčovská, Praha 4 - Újezd u Průhonic

20 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 99 937 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právních služeb)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Nechcete se vzdát života v metropoli, ale toužíte po vlastním domě se zahradou o velkorysé rozloze 714 m2, plné vzrostlých okrasných dřevin? Proměňte koupí této nemovitosti svůj sen v realitu Vašeho života.
Pozemek je přístupný prostřednictvím vjezdové brány s elektrickým dálkově ovládaným pohonem a branky v případě, že překonáte hranici pozemku takzvaně „po svých“. Dům Vám nabídne opravdu spoooooustu místa, ostatně o tom vypovídá i půdorys nemovitosti, jenž je součástí fotogalerie. První místnost, která Vás po vstupu do domu uvítá, je hala působící vzdušným dojmem. V přízemí je situována kuchyň s jídelnou a navazujícím obytným prostorem, kde si pro zpříjemnění atmosféry během chladných dnů lze přihodit polínko do krbových kamen. Z haly je také přístupná samostatná toaleta, sprchový kout, technická místnost, která byla dosud využívána jako prádelna a jako skrýš pro plynový kotel, který distribuuje teplo do celého domu prostřednictvím deskových radiátorů ovládaných termostatickými hlavicemi. Naproti vchodovým dveřím se nachází pokoj, jenž také slouží jako brána do zimní zahrady a dalšího pokoje. O tom, že je prakticky využit každý prostor v tomto domě, vypovídá i menší komora nacházející se pod schodištěm do prvního patra. V prvním patře nalezneme čtyři místnosti, z čehož jednu tvoří koupelna, jejíž dominantou je rohová vana. V koupelně jsou Vám k dispozici hned dvě umyvadla a nechybí tu ani toaleta. Ty z Vás, kteří mají v oblibě vikýře, potěší, že tento architektonický prvek se nachází hned ve dvou navzájem neprůchozích pokojích. Poslední ze zmiňovaných pokojů se může pochlubit navazujícím balkónem. Ovšem tímto výčet obytných prostor, jenž jsou součástí nemovitosti, nekončí. Máte v úmyslu se veselit se svou rodinou či přáteli, kteří Vás mají v plánu oblažit několikadenní návštěvou a máte obavu ze sdílení jedné domácnosti? Řešení této patálie spočívá v bytové jednotce se samostatným vstupem ze zahrady, která je tvořena obytnou kuchyní, ložnicí a sociálním zařízením. Zahrada je klenotem této realitní příležitosti, nabízí Vám dostatek prostoru pro realizaci Vaší pěstitelské touhy, jež podpoří přítomnost vlastní studny. Zbývá tu dost místa i pro řádění Vašich ratolestí, které jistě potěší přítomnost zahradního dětského domku se skluzavkou. Jakmile to roční období a počasí dovolí, stává se zahrada dějištěm společenských i rodinných akcí, například v podobě grilování.
Za plotem se Vám otevírá Milíčovský les, v těsné blízkosti se nachází víceúčelového sportoviště, poblíž je venkovní posilovna a dětské hřiště vzdálené 136 m. Nedaleko se nachází zastávka MHD Kateřinky, ze které se autobusem dostaneme za cca 5 minut na stanici metra Opatov. Přesun do obchodního centra Opatovská Vám autem potrvá v nefrekventované době sotva 4 minuty a cestou minete multifunkční areál Ice Arena Kateřinky. A to zdaleka není vše, co Vám tato výjimečná lokalita nabízí.

Více info na: https://rd-praha.cz/

Těším se na viděnou na prohlídce!

Parametry domu

Cena
20 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Milíčovská, Praha 4 - Újezd u Průhonic
ID
078
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
875 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HRDINA Reality

Havlíčkovo náměstí 56, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Pros

Michal Pros

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti