Pronájem bytu 2+1, Brno, Kounicova, 52 m2

Kounicova, Brno

17 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za služby ve výši 700 Kč/měs./1 osoba, + 500 Kč další osoba + elektřina (vlastní smlouva s dodavatelem. Vratná kauce (1 měs. platba vč. služe)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

K pronájmu nabízíme nezařízený prostorný byt 2+1 s balkonem o velikosti cca 52 m2 (pokoje jsou vzájemně průchozí), nedaleko centra Brna na ul. Kounicova.
Byt je situován vr 2.NP klidného bytového domu s výtahem. Jedná se o lokalitu s dobrou občanskou vybaveností v okolí. Kousek od domu je Björnsonův sad, který je oázou klidu a odpočinku, v parku se nachází workoutové hřiště a kavárna Piknik box. Byt je vhodný i pro studenty.
Byt je pronajímán nezařízený, je vybavený kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem.
(Možnost odkoupení elektrospotřebičů - lednička, myčka, pračka, od stávajícího nájemce)
Součástí bytu je koupelna se sprchovým koutem a WC.
Pro ohřev teplé vody je v koupelně umístěn elektrický bojler.
Vytápění bytu je řešeno elektrickými přímotopy v každé místnosti.
Požadovaná výše nájmu 17.900Kč + zálohy za služby ve výši 700 Kč za jednu osobu, každá další osoba +500 Kč (součástí záloh je studená voda, úklid, výtah, osvětlení v domě, správa).
V zálohách není zahrnuta spotřeba elektrické energie, kterou si nájemce hradí sám na základě vlastní smlouvy s dodavatelem. Možnost internetu (vlastní smlouva s provozovatelem sítě). Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájemného.
Byt je k dispozici od 1.7.2024.

Parametry bytu

Cena
17 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za služby ve výši 700 Kč/měs./1 osoba, + 500 Kč další osoba + elektřina (vlastní smlouva s dodavatelem. Vratná kauce (1 měs. platba vč. služe
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kounicova, Brno
ID
01361
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Leona Šnajdarová

Mgr. Leona Šnajdarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti