Prodej pozemku pro bydlení, Olomouc, Zolova, 2409 m2

Zolova, Olomouc - Slavonín

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Olomouci

Informace k pozemku

Prodej pozemků s vyřízeným stavebním povolením v Olomouci. Můžete tak ihned zahájit práce a minimalizovat časový rámec pro návratnost investice.

- Pozemky p.č. 76, 75, 74 / k.ú. Slavonín / LV 2166 a 2323 o celkové výměře 2409 m2
- Projektová dokumentace a získaná stavební povolení jsou součástí prodeje

Na pozemcích lze bez zbytečného otálení zrealizovat kupříkladu dva schválené projekty Bytový dům Zolova a Viladům Ve Vrbinách.
Výhodnější cena je k dispozici v případě koupě všech pozemků pro výstavbu obou projektů, ale prodej je možné rozdělit a zrealizovat projekty zvlášť.

1) Bytový dům Zolova:
- 8 bytů s dispozicí 2kk
- 2 byty s dispozicí 3kk
- 10 krytých parkování
- sklepy, kolárna, technické místnosti atd.
Třípodlažní bytový dům s deseti byty, terasami a krytými parkovacími místy.
Projekt je rozdělen na tři sekce, kdy přední část A tvoří hlavní budova na ulici Zolova s průjezdem do dvorního traktu. Prostřední část C se nachází po straně dvora, zahrnuje garážová stání se dvěma byty 3+kk a navazuje na zadní část B, která je orientována do klidné zahrady. Tu lze řešit jako sdílenou či přidělit k některému bytu. Po boční straně pozemku je navrhovaný průjezd k projektu Viladomu Ve Vrbinách a ucelené řešení obou projektů by tak dávalo největší smysl.

2) Viladům Ve Vrbinách:
- 5 bytů s dispozicí 3kk
- 1 byt s dispozicí 2kk
- 6 krytých parkování
- sklepy, kolárna, technické místnosti atd.
Třípodlažní viladům se šesti byty, terasami a krytými parkovacími místy.
Projekt je přístupný z ulice Zolova přes Bytový dům Zolova či po zpevněné cestě na ulici Ve Vrbinách. V přední části viladomu jsou navrhována garážová stání a za nemovitostí pak prostorná zahrada pro pohodové bydlení. Propojení obou projektů by bylo příjemnou výhodou, nicméně jsou realizovatelné i zcela samostatně.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat a budu se těšit na osobní setkání.

Parametry pozemku

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Zolova, Olomouc - Slavonín
ID
61
Plocha nemovitosti
2409 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Olomouci?

Podobné nemovitosti