Prodej obchodního prostoru, Kladno, Petrohradská, 288 m2 (ID: 1867811)

Petrohradská, Kladno

12 435 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 262 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kladně

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Reality 11 vám nabízejí jedinečnou možnost investice do víceúčelových nebytových prostor v městské části Kladno Rozdělov v Petrohradské ulici. Tyto prostory se nacházejí v přízemí rozlehlého panelového domu, v oblasti s vysokou mírou frekvence a hustoty obyvatelstva.
Celková rozloha prostor činí velkorysých 288 m², které jsou rozděleny do čtyř samostatných vchodů. Zadní část objektu je plně průchozí, což umožňuje flexibilní využití prostor samostatně nebo jako celek. V současné době zde naleznete kadeřnictví, trafiku, pekárnu a pojišťovnu.
Tato jedinečná nemovitost nabízí široké spektrum možností využití. Můžete pokračovat v provozování stávajících služeb nebo adaptovat prostory na ordinace lékařů, obchod s cyklistickým vybavením, sportovní obchod, obchod s elektronikou, rychlé občerstvení, módní butik, veterinární kliniku, kancelářské prostory a další. Vozy zásobování mohou až ke vchodům na povolení od města. Parkování je s příslušným odborem Městského úřadu Kladno domluvené, zajištěné.
Prostranství před objektem prošlo v nedávné době revitalizací a poskytuje tak příjemné místo k relaxaci. Je lemováno obchody a restauracemi, naleznete zde i Českou poštu. K podnikání tak potřebné úřady jsou v dostupné vzdálenosti. V blízkosti se nachází Základní i Mateřská škola. Zastávka MHD je pár metrů vzdálená na ulici Vítězná. Ta spojuje Rozdělov s ostatními městskými částmi Kladna.

Pro zajímavost, unikátní kladenské věžáky z 60. let naleznete právě zde. V jednom z nich se nachází muzeum věžáků, kde je možnost si objednat prohlídku a přenést se do minulého století.

Kladno má dobré dopravní spojení silniční i železniční. V bezprostřední blízkosti Kladna vedou důležité dálnice D6 z Prahy do Karlových Varů a D7 spojující Prahu a Chomutov. Městem prochází železniční trať z Prahy do Rakovníka a z Kladna do Kralup nad Vltavou. Mezinárodní letiště Václava Havla je vzdáleno 16 km a vnitrostátní letiště Kladno u obce Velká Dobrá je vzdáleno 3 km.
Město Kladno je navíc součástí plánované rychlodráhy mezi Kladnem a Prahou, což dělá z této investice nejen výhodnou, ale i perspektivní. A vy můžete být u toho.
Nabízíme možnost zajištění výhodného podnikatelského úvěru. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26112.

Parametry nemovitosti

Cena
12 435 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Petrohradská, Kladno
ID
26112
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
288 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rumlerová

Jana Rumlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Kladně?

Podobné nemovitosti