Prodej rodinného domu, Praha - Stodůlky, 5. máje, 353 m2

5. máje, Praha 13

30 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 971 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Realitní společnost ERA ONE Brodan & Kutzendörfer nabízí k prodeji velmi prostorný, světlý, zděný čtyřpodlažní vícegenerační rodinný dům o celkové dispozici 12+1 a obytné ploše 353m2 s celkovou podlahovou plochou 540m2 stojící na pozemku s výměrou příjemných 865m2 v opravdu klidné lokalitě v ulici 5 máje ve Stodůlkách.

Největší předností nemovitosti je její umístění v klidné části Stodůlek bezprostředně na okraji přírodního parku Košíře-Motol, dále pak zahrada, která je zalitá sluncem po celý den a poskytuje naprosté soukromí.

Přesto, že je dům vzdálen 500 metrů od frekventované Plzeňské ulice, zahrada Vás překvapí neuvěřitelným klidem a tichem. Pozemek je rovinatý, obdélníkového tvaru.

Dům prošel v poslední době částečnou renovací, v domě jsou nová plastová okna, na střeše jsou instalovány solární panely. Technicky je dům v dobrém stavu.

Dům po úpravě lze rozdělit na minimálně tři zajímavé velkorysé byty o dispozicích 3+1, 4+1 a 3+1.

Na pozemku je vybudovaná samostatná garáž pro jedno auto, další auta mohou parkovat na pozemku na zpevněných plochách, je zde i bazén a zastřešené atrium.

Dům je v osobním vlastnictví a lze ho financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi a zdarma pomůžeme sjednat za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti mne prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
30 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
5. máje, Praha 13
ID
059N057540
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
540 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
644 m2
Podlahová plocha
353 m2
Plocha nemovitosti
865 m2
Plocha nebytových prostor
187 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrik Brodan

Patrik Brodan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti