Prodej pozemku pro bydlení, Střevač, 651 m2

Střevač

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně služeb i provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Střevači

Informace k pozemku

Hledáte právě stavební pozemek? Tak možná tento bude pro Vás ten pravý.

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí jedinečnou možnost koupě středně velkého stavebního pozemku o velikosti 651 m2, v klidné části obce Střevač. Pozemek je směrován na jihovýchod. Jedná se o stavební parcelu, kde je možná výstavba rodinného domku nebo chalupy s číslem popisným s ohledem na okolní krajinu a stávající stavení.

Pozemek jako takový je z části mírně svažitý. Momentálně je na pozemku chalupa, prakticky k demolici. Na pozemku je nově zavedena voda z vodovodního řádu a zabudována vodoměrná šachta (v roce 2023) s možností napojení. Dalším zdrojem vody je pramen přímo na pozemku. Na hranici pozemku je elektrický sloup, ze kterého se dá získat od dodavatele cca do 30 dnů k užívání stavební připojení a kanalizační roura, která dosahuje z kanalizačního vedení zhruba metr a půl od chalupy. Na pozemku jsou vzrostlé stromy, keře a pozemek je obehnaný živým plotem. Parkování je možné na ulici.

V obci je k dispozici obchod s potravinami COOP, společenský sál v bývalé škole, kde se konají taneční a obcí pořádané akce, jako např. Dětský den, masopust, koncerty pozvaných kapel apod., Obecní úřad, kde se nachází v přízemí knihovna, kde najdete také k užívání počítač s přístupem na internet a poštu, dále je tu sportovní hřiště s posilovnou, kde se také konají společenské akce a hasiči. U obce je chovný rybník Šlika a v okolí lesy příjemné na relaxaci procházkou, houbařením apod.

Co se týče kompletní občanské vybavenosti, vše najdete v Jičíně, který je vzdálený od Střevače 9 km. V okolí lze najít spoustu turistických cílů a atrakcí, které najdete na stránkách obce. Z obce se dostanate za chvíli do Českého Ráje i na hory.

Obec Střevač leží 5 km severně od města Libáň a rozkládá se v poměrně členité krajině mezi dvěma táhlými hřbety. Mezi místní části obce patří Batín, Nadslav, Štidla a Střevač. Severně od obce se nachází Střevačský rybník a v pozadí se vypíná Holý vrch (372 m n.m.). Z kulturních pamětihodností se v obci dochovala barokní sýpka, poblíž můžeme vidět sochu Immaculaty z roku 1754, na návsi se dále nachází Kalvárie z roku 1754 a barokní sochy sv. Jana Nepomuckého a sv. Floriána z poloviny 18. století. Ve středu obce Nadslav na návsi u silnice stojí kostel sv. Prokopa a u něho dřevěná hranolová zvonice. Ve hřbitovní zdi jsou zazděny náhrobní kameny ze 16. století. Asi 600 m západně od středu osady v lese Na zámku či Na vrchách je zajímavé okrouhlé tvrziště tvořené pahorkem, příkopem a valem. Snad šlo o sídlo Zdeňka z Nadslavi, který je připomínán v letech 1365 - 1378.

V případě zájmu o prohlídku, nebo další informace, kontaktujte makléřku nabídky

Parametry pozemku

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb i provize RK a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Střevač
ID
211-NP03919
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
651 m2
Odpad
Trativod
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Hejduková

Jana Hejduková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Střevači?

Podobné nemovitosti