Pronájem bytu 3+kk, Praha - Libeň, Novákových, 77 m2 (ID: 1868329)

Novákových, Praha 8 - Libeň

26 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem moderního designového loftu 3+kk v rezidenci Lofty Palmovka. Byt o rozloze 77m2 s terasou o rozloze 10m2 Vám dodá moderní a komfortní bydlení, ale také životní styl spojený s vysokou kvalitou služeb a zajímavou lokalitou v samém srdci Prahy.
Tento projekt získal několik ocenění a uznání za svou architekturu, design a kvalitu služeb. Mezi ocenění, které projekt dostal paří např. architektura roku, cena kvality a ekologické ocenění. 



Dispozice:
Byt je částečně vybaven, rozkládá se v 5., 6. a 7. patře cihlového domu se dvěma koupelnami, které se nachází 5. a 7. patře. V prvním patře bytu je nachází vstupní předsíň, která vás přivítá světlám a prostorným prostorem, který vás provede jak do první koupelny, tak i do prvního pokoje, kde se nachází i vestavěná skříň. Ve druhém patře najdete moderní kuchyň s prostorným a prosvětleným obývacím pokojem, který nabízí dostatek místa pro relaxaci a společenské aktivity. Ve třetím patře najdete ložnici, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a šatnu. Mimo to se zde nachází i vstup na krásnou terasu s výhledem a venkovním nábytkem. 


Lokalita:
Byt se nachází v klidné lokalitě Prahy 8 v ulici Novákových, nedaleko metra, tramvajové a autobusové zastávky “Palmovka“, která je pouhých pár kroků od bytu. 
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, kterou můžete potřebovat – od škol a školek, přes obchody a restaurace, až po lékaře a sportovní zařízení. Jednou z dalších výhod je poloha bytu, od kterého máte vše na dosah ruky.




Měsíční nájem: 26 500 Kč
Poplatky: 7 973 Kč
Kauce: jeden měsíční nájem + poplatky


K nastěhování ihned


V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry bytu

Cena
26 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Novákových, Praha 8 - Libeň
ID
787
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti