Prodej rodinného domu, Strančice, Březová, 148 m2

Březová, Strančice

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize, DPH a kompletního právního servisu.)

Doporučené firmy v Strančicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout luxusní novostavbu rodinného domu, v lukrativní lokalitě obce Strančice, ulici Březová, s jedinečným výhledem na obec a okolí. V současné době je dokončená hrubá stavba, jsou osazeny okna, vstupní dveře a začínají práce v interiérech a na zateplení fasády. V současné době je ještě možné zasahovat do standardního vybavení domu a tak si svůj nový domov vybavit k vlasní naprosté spokojenosti. Projekt domu je koncipován jako dvoupodlažní vila se zahradou, kde je v přízemí umístěno technické zázemí domu, prostorná chodba, koupelna a WC a velkoryse řešený obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 60m2. Samozřejmostí je východ na zahradu - v domě posuvná okna pro zabezpečení naprostého komfortu bydlení a jeho užívání. V patře jsou umístěny 3 ložnice (jedna se šatnou) , samostatné WC , koupelna a malá tech. místnost. Stavba je nízkoenergetická, stavěná zdivem Porotherm 30 T Profi Dryfix - tepelně-izolační broušená cihla a zateplená minerální vatou. Vytápení je zabezpečeno tepelným čerpadlem vzduch-voda, topení v celém domě podlahové s možností regulace. Kolaudace domu je plánovaná na 11/2024.

Dům dokonale naplňuje potřeby dnešního náročného života. Hledáte-li domov s moderním vzhledem zasazený do klidného prostředí s neopakovatelným výhledem, jste u nás na správném místě. Nový domov si vás získá nejen svým chytrým a citlivým řešením, ale hlavně unikátní polohou v klidném prostředí se skvělou dostupností. V centru Prahy jste vlakem za půl hodiny a autem ještě dříve. Do světa se můžete vydat z letiště půl hodiny od domova. Umístění projektu domu nabízí taktéž zajímavé sportovní vyžití a zároveň širokou škálu obchodů a nákupních center v okolí. Vlastní obec Strančice /www.starncice.cz/ je plně občansky vybavená, najdte zde základní školu, školku, park, několik hřišť pro děti, je zde obvodní lékař, zubař, restaurace, hypermarket, fotbalové hřiště, tenisové kurty a mnoho dalšího...

Tento projekt nabídl celkem 4 dvoupodlažní domy s jednotnou architekturou o rozloze přibližně 148 m2, z nichž jsou již 2 rodinné domy prodány a jeden je zarezervován. Tento dům je tedy poslední volný k prodeji. Pozemky jsou zasazeny v mírně svažitém terénu, v okolí panuje klid a v bezprostřední blízkosti je krásný les. Především sportovci si zde přijdou na své díky četným cyklostezkám, fitcentru, tenisovým kurtům a dalším vyžitím. Pokud hrajete golf, uvítá vás nedaleké a vyhlášené Oaks Prague.

Proč si vybart právě projekt RD v ulici Březová ve Strančicích? Přesvědčí Vás - kvalitní stavba a materiály z nichž se dům staví, umístění, klid, zeleň, vynikající dopravní dostupnost, veškerá občanská vybavenost a dostatek prostoru pro sportovní vyžití a relax v přírodě. To jsou atributy splňující představu pohodového bydlení a zdravého plnohodnotného života. V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat!



Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize, DPH a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Březová, Strančice
ID
882534
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
410 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ATRIUM Real Estate, s.r.o.

Počernická 272/96, Praha, Strašnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Aleš Kratochvíl

Aleš Kratochvíl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strančicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti