Prodej rodinného domu, Velký Týnec, Komárov, 150 m2

Komárov, Velký Týnec

4 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 304 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Doporučené firmy v Velkém Týnci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velký rodinný dům se zahradou, který se nachází v oblíbené lokalitě nedaleko Olomouce, v obci Velký Týnec, ul. Komárov.

Celková výměra pozemku činí 858 m2, z toho 410 m2 zastavěná plocha a nádvoří, 369 m2 zahrada a 79 m2 předzahrádka před domem. Zastavěná plocha domu vč. hospodářských budov na nádvoří činí cca 279 m2, z toho plocha hlavní stavby činí cca 175 m2.

V 1. NP domu jsou 3 pokoje, kuchyň s francouzským oknem směrem do dvora, koupelna s WC a spižírna. V těchto prostorách byla započata v r. 2023 rekonstrukce. Dokončeny jsou kompletní rozvody elektřiny (vč. nových pojistek), rozvody plynu, vody, odpadů a částečně i rozvody topení. V kuchyní, koupelně a na WC byla provedena izolace a příprava pro teplovodní podlahové vytápění. V 1NP byly rovněž dokončeny omítky a byly namontovány rastry pro podhledy. V hlavní části domu, v obou patrech byla rovněž v r. 2023 osazena nová plastová okna.

Ve 2. NP se nachází 4 pokoje a dále velký půdní prostor, kde je možno vybudovat další obytné místnosti či samostatný byt. V rámci tohoto podlaží byly provedena pouze příprava pro rekonstrukci rozvodů (rozvody byly dotaženy do patra), nicméně stávající rozvody jsou původní. Stejně tak omítky, podlahy, dveře. Okna jsou však nová.

Dům je částečně podsklepen. Na dvoře jsou místnosti, které byly dříve využívány pro hospodaření, jako sklady zeleniny apod. V jedné z místností je i kotel na pevná paliva. Na dvůr se lze dostat z chodby domu i z kuchyně či autem širokým průjezdem.

Díky dostatku prostoru je možno dům využít i pro podnikání, skladování apod.

Konstrukce domu je cihlová. Na střeše domu jsou původní pálené tašky. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a plyn. Voda je k dispozici jak z obecního vodovodu, tak z kopané studny. Odpad je odváděn do obecní kanalizace.

Parkovat lze jak před domem, tak v prostorném průjezdu i na nádvoří domu.

Dům je situován ve velmi klidné lokalitě na kraji obce, zároveň se však během pár minut dostanete do města Olomouce. Obec Velký Týnec má veškerou občanskou vybavenost, vč. MŠ, ZŠ, obvodního lékaře pro děti i dospělé, restaurací, prodejen potravin, kina, knihovny, pošty. Nedaleko obce se nachází obchodní centrum Olympia (autobusovým spojem cca 5 minut cesty).

Pro bližší informace o nemovitosti mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Cena je konečná, vč. provize realitní kanceláře i právního servisu.

Parametry domu

Cena
4 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Komárov, Velký Týnec
ID
2024-04-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
858 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkém Týnci?

Podobné nemovitosti