Prodej rodinného domu, Zaječí, 192 m2 (ID: 1871187)

Zaječí

5 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 160 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního poprodejního servisu)

Doporučené firmy v Zaječí

Informace k domu

Naše kancelář Vám nabízí v exkluzivním zastoupení rodinný dům 4+1 v Zaječí, ke kterému náleží přilehlý velký vinný sklep cca 91,40 m2 (sestávající z části na povrchu v KN 32 m2 a zbývající části sklepních prostor) a garáž 23 m2. Tento objekt se nachází ve velmi oblíbené lokalitě Jižní Moravy.

Dům je ihned obyvatelný, takže je vhodný ke stálému bydlení, k rekreaci nebo se dá s úpravami využívat k podnikání jako penzion s vinným sklepem, případně je možné rodinný dům zvětšit o půdní vestavbu, vhodný i jako investice do budoucna.

Objekt sestává ze čtyř obytných místností, kuchyně, koupelny se samostatným WC, komorou, technickou místností a chodbou, která přechází v prostornou verandu. Každá místnost má samostatný vchod z páteřní chodby. Z verandy se vchází na dvůr, na kterém se nachází hospodářské budovy a vchod do sklepa. Ze dvora je druhý samostatný východ na ulici, což velmi zjednodušuje obslužnost okolo domu.

Dům je napojen na veškeré IS, tj. obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Vytápění domu je v současnosti řešeno teplovodním kotlem na tuhá paliva s možností alternativy připojení plynového kotle.

K domu patří sousedící velký zděný vinný sklep a garáž. Vinný sklep sestává z přípravny, kterou je možné využívat i k posezení nebo dalším akcím, místnosti na ukládání sudů a další menší místnosti. Ve sklepě je rozvedená elektroinstalace. Garáž je umístěna naproti domu jako samostatně stojící, zděná stavba s plochou střechou a výklopnými vraty.

Než-li bude vyhotoven PENB, uvádíme ze zákona tř. “G“. K dispozici jsou i plány pro vážné zájemce. Nemovité věci nejsou zatíženy žádnými právy třetích osob.

Zaječí je velmi malebná obec, která poskytuje svým obyvatelům mnoho vyžití. Jsou zde dvě rozhledny Dalibor a Maják odkud je vidět nádherné panorama jižní Moravy. Dále je zde fotbalové hřiště, venkovní hřiště pro děti, workoutové hřiště, škola, školka, pošta, JEDNOTA i večerka. Do obce zajíždí firma Rohlík. V obci se nachází restaurace i hotel Zaječák, Penzion U Kapličky, Vinařství a ubytování Nosreti, vinný bar Vajbar.

Je zde vlakový a autobusový uzel – výborná dostupnost IDS do okolí a dojezdová vzdálenost do Brna je 27 minut. Nájezd na dálnici D2 je ve vzdálenosti 12 km v Hustopečích, kde je velká možnost nákupů v obchodních domech. V blízkosti se nachází známá vodní nádrž Nové Mlýny, která je vzdálená pouze 9 km a je vhodná k vodním sportům a rekreaci.

Parametry domu

Cena
5 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního poprodejního servisu
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Zaječí
ID
204
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
309 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí?

Podobné nemovitosti