Prodej rodinného domu, Benátky nad Jizerou, 90 m2 (ID: 1872146)

Benátky nad Jizerou

9 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 036 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu)

Doporučené firmy v Benátkách nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k domu

Dřevostavba samostatně stojícího nízkoenergetického rodinného domu se slunnou zahradou v klidné rezidenční lokalitě v obci Dražice nedaleko Benátek nad Jizerou. Jedná se o promyšlený a kvalitně zpracovaný projekt dřevostavby s přihlédnutím k okolní krajině, pozemku a úsporu energií.

Účelná dispozice domu 4+kk nabízí majiteli obývací pokoj s přístupem na terasu, krbem a plně vybavenou kuchyňskou linku, 3 ložnice, prostornou chodbu a vstupní prostor, technickou místnost, koupelnu s rohovou vanou a místem pro pračku/sušičku, samostatnou toaletu aj.

V celém domě je podlahové vytápění (zdrojem tepla je elektrokotel). Podlahovou krytinou je kvalitní plovoucí podlaha a dlažba, okna jsou vybaveny trojskly, v domě je kombinace systému posuvných a otevíravých dveří atd. Přesah jižní poloviny střechy zajišťuje kryté parkovací stání, posezení a je vhodný i k případné instalaci solárních panelů. Zahrada s bazénem je účelně rozdělena na odpočinkovou část a část pro pěstování zeleniny.

Dražice je obec navazující na Benátky nad Jizerou, kde je k dispozici základní občanská vybavenost, jako je mateřská školka, základní škola, obchod s potravinami, restaurace. Kompletní občanskou vybavenost pak nabízí Benátky nad Jizerou, které jsou rychle dostupné i díky autobusovému spojení. Spojení do Prahy autem ca 20 min, autobusem ca 30 min.

Podlahová plocha 90 m2, zastavěná plocha, 104,6 m2, plocha pozemku 982 m2.

Parametry domu

Cena
9 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Benátky nad Jizerou
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
982 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Benátkách nad Jizerou?

Podobné nemovitosti