Prodej rodinného domu, Načeradec, 69 m2

Načeradec

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně poplatků, provize RK a kompletního právního servisu.)

Doporučené firmy v Načeradci

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme ke koupi dům o dispozici 3+kk o celkové užitné výměře 69 m2, který se nachází na klidném místě bývalé návsi obce Olešná dnes součástí Načeradce. Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 304 m2 a je určena k rekonstrukci, která byla již z části započata. Nabízí Vám skvělou možnost vytvořit si Váš nový domov nebo rekreační objekt přesně podle Vašich představ na krásném místě obklopeno přírodou.

Dům je napojený na elektřinu, vodovod a přípojka kanalizace je připravena na hranici pozemku.
Dispozice se skládá z vstupní chodby, malé verandy, koupelny, samostatného WC nyní do septiku, komory či šatny, obývací části s kuchyní a dvou pokojů.

Tato nemovitost je vhodná jak pro rodinné bydlení, rekreaci tak jako investiční příležitost pro ty, kteří hledají možnost renovace a následného pronájmu.

Načeradec je klid, pohoda, malebná poloha a krásné panorama. Je tu románský kostel sv. Petra a Pavla, gotická věž zvonice, barokní zámek, renesanční radnice a k tomu moderní zařízení pro sport a rekreační trávení volného času.
Klidná obec s dobrou dostupností ke všem potřebným službám a krásnou okolní přírodou, což činí tuto lokalitu ideálním místem pro život či rekreaci a obsluhována je autobusovou dopravou.
S případným vyřízením financování této nemovitosti Vám rádi zdarma pomůžeme.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně poplatků, provize RK a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Načeradec
ID
000214
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
304 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Maleček

Petr Maleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Načeradci?

Podobné nemovitosti