Prodej rodinného domu, Ostrava, 260 m2 (ID: 1874215)

Ostrava

7 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 102 Kč /za měsíc

(včetně DPH + právních služeb + advokátní úschovy + provize)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k domu

Hledáte útulný a přesto prostorný rodinný dům, který nabízí možnost osobní realizace? Představujeme Vám výjimečnou nabídku řadového rodinného domu 5+2 s užitnou plochou cca 260 m2, umístěného v klidné a lákavé lokalitě pod jižními Svahy, Ostrava Svinov. Celkový pozemek s rozlohou 388m2, z toho 150m2 zastavěná plocha a 238m2 zahrada.
Nemovitost, pocházející z 80. let, je v původním, avšak pečlivě udržovaném stavu a nabízí tak novému majiteli možnost přetvořit si interiéry dle vlastních představ. Stávající charakter domu je vhodný k okamžitému užívání, což Vám umožní hladký přechod do nového domova bez nutnosti okamžitých rekonstrukcí a tímto nabízí obrovský bonus, a to nejprve se s domem pořádně seznámit a důmyslně si promyslet budoucí rekonstrukci, díky čemuž se můžete stát tvůrcem vysněného domova.
Tento cihlový dům se pyšní čtyřmi podlažími, včetně mezipater, což dodává prostoru na originalitě.
1.NP - vstupní zádveří, které vede do chodby se schodištěm do ostatních pater. Prostorný obývací pokoj, kuchyň, spižírna.
2.NP (mezipatro) nabízí tři obytné místnosti, z nichž jedna poskytuje přístup na balkon s výhledem do zahrady. Nechybí koupelna s rohovou vanou a toaletou.
1.PP (mezipatro) se nachází samostatný byt 1+kk s terasou, kuchyňským koutem, koupelnou společně s toaletou. Dále zde najdeme prádelnou a vstup do garáže.
Suterén nabízí další prostory pro flexibilní využití, včetně prostorného pokoje s krbem a vstupem do zahrady.
V roce 2006 proběhla výměna oken za plastová a následné zateplení.
V roce 2012 rekonstrukce střešního pláště.
V roce 2018 výměna plynového kotle zajišťujícího vytápění a ohřev vody.
Nenechte si ujít šanci koupě domu, který má potenciál stát se základem vašeho nového života. Oceníte nejen jeho prostornost, ale i skvělou polohu a potenciál pro realizaci vlastních nápadů.
Jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy a domluvit prohlídku.

Parametry domu

Cena
7 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH + právních služeb + advokátní úschovy + provize
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Ostrava
ID
12
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
388 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hplus Reality

tř. T. G. Masaryka 1108, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Sylva Sabelová

Sylva Sabelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti