Prodej rodinného domu, Zaječí, 267 m2

Zaječí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Zaječí

Informace k domu

Nabízíme ke koupi jedinečný pozemek s rozestavěným rodinným domem s vinným sklepem v klidné části vinařské obce Zaječí.

Pozemek má výměru 1399 m2 a nachází se na vyvýšeném místě v SZ části obce na ulici Šakvické. Pozemek je kromě své výměry zajímavý tím, že z jedné části nabízí úchvatný výhled na Pálavu a novomlýnské nádrže, ze druhé pak na Velké Pavlovice a za dobré viditelnosti až na Kyjovsko.

Součástí pozemku je do svahu zapuštěný, rozestavěný dvoupodlažní dům, postavený z Ytongu. Okna jsou plastová (3skla). V projektu se počítá s vytápěním prostřednictvím tepelného čerpadla s podlahovým topením.

I.NP je navrženo pro zpracování vína. Kromě lisovny, garáže, technické místnosti, a vstupní haly nabízí i možnost zbudování reprezentativního vinného sklepa.

2. NP nabízí na bezmála 120 m2 bydlení s dispozicí 4+kk s koupelnou, technickou místností, šatnou, a samostatnou toaletou.

Pokud byste rádi spojili touhu po výrobě vlastního vína s rodinným bydlením ve stále oblíbenější vinařské obci, zavolejte mi a přijďte se sami přesvědčit, že vás toto místo uchvátí. Jedná se opravdu o výjimečnou nabídku bydlení na krásném místě.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Zaječí
ID
0163-NP04538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
267 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1399 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Mgr. Radek Pavlíček

Mgr. Radek Pavlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí?

Podobné nemovitosti