Prodej rodinného domu, Vlčnov, 326 m2

Vlčnov

4 860 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 161 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vlčnově

Informace k domu

Kdo hledá bydlení ve slováckém regionu, a navíc v oblíbené obci Vlčnov, která je známá nejen díky své každoroční velkolepé akci Jízda králů, ale i svými vyhlášenými vlčnovskými vdolečky, tak vám s radostí oznamujeme, že pro vás máme jedinečnou nabídku prodeje hezkého rodinného domu v klidné ulici, a to jen kousek od středu obce.

Nemovitost byla až doposud celoročně a plnohodnotně využívána, udržována v čistotě a pořádku. Disponuje bytovou jednotkou 6+1, garáží a prostorným suterénem, to vše v podlahové velikosti 326m2. Pro zvětšení obytné části bytu (193m2) je možné využít prostorné půdy, která nabízí příležitost k vybudování dalšího obytného prostoru. Nabízí se zde tedy možnost kreativity budoucího majitele při realizaci svých plánů.
Velkým bonusem této exkluzivní nabídky je umístění centrálního schodiště, které je bokem obytných ploch, a tím nabízí možnost dům přebudovat na dvě samostatné bytové jednotky a získat tak potenciál společného bydlení větším rodinám či možnost investičního záměru.

Proto dává tato úžasná nemovitost předpoklad různých využití a nespočet možností.

V suterénu domu se pak nachází technické zázemí (kondenzační plynový kotel, skladovací prostory, prádelna, garáž,…).
K nemovitosti náleží také dvůr se zahradou a předzahrádkou. Nabízí tak spolu možnosti jak pro odpočinek, tak i dostatek prostoru pro další parkování, nebo vytvoření různých zákoutí a míst pro různé využití.

V obci je veškerá občanská vybavenost, která podtrhuje atraktivitu tohoto místa a nabízí tím i možnost nadstandardního bydlení náročnějším klientům.

Dům je k dispozici po dohodě a prohlídky jsou možné po domluvě kdykoliv. Na koupi domu je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Půdorysy k celé nemovitosti jsou k dispozici na vyžádání. Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu i provize RK. Energetický štítek je tř. G.


Parametry domu

Cena
4 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Vlčnov
ID
2024024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
193 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
326 m2
Plocha nemovitosti
639 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vlčnově?

Podobné nemovitosti