Pronájem bytu 3+kk, Olomouc - Nové Sady, Rooseveltova, 60 m2 (ID: 1876438)

Rooseveltova, Olomouc, Nové Sady

19 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 500,-Kč služby, + 700,-Kč voda, +1500,-Kč elektřina, + 2 000,-Kč plyn, + 2 000,-Kč možnost parkování ve vnitrobloku za 1500,-Kč + DPH, + provize RK)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Vážení klienti, dovolujeme si Vám nabídnout byt k pronájmu v nově zrekonstruované vile v Olomouci na Rooseveltově ulici. Byt je dispozičně řešený jako 3+kk a je umístěn v 1.NP vily s dlouhou historií, kdy architektonické přednosti této budovy byly obnoveny současným majitelem.
Při rekonstrukci bylo dbáno na použití nejkvalitnějších materiálů od renomovaných výrobců. Byt disponuje zádveřím s botníkem a designovým nástěnným zrcadlem, které plynule navazuje na otevřenou předsíň, která dále ústí do hlavní obývací místnosti s kuchyňským koutem.
Z předsíně jsou přístupné obě obytné místnosti a koupelna. Kuchyňská linka nabízí vestavěné spotřebiče Siemens (myčka, chladnička s mrazničkou, elektrická trouba, sklokeramická varná deska), kamennou pracovní plochu a systém úložných prostor. Veškerý statický nábytek je vyroben z masivního lakovaného a dále variantně upravovaného dřeva, stejně tak jako podlahy v obytných místnostech vyjma předsíně a koupelny, kde je položena dlažba.
Okna jsou osazena dřevěnými trojskly se sítěmi proti hmyzu a zatemňovacími látkovými roletami. Ložnice je vybavena vestavěnou skříní s posuvnými dveřmi.
Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem umístěným z zástěně v koupelně, topení je řešeno plynovým kotlem a ovládáno termostatem v každé místnosti. Koupelna disponuje taktéž elektrickým podlahovým topením.
Internet je již součástí úhrady za služby, variantně lze nekalkulovat, v případě, že by zájemce preferoval zajištění připojení dle vlastních preferencí.

Pronajímatel má zájem o dlouhodobou spolupráci s nájemcem. Byt lze taktéž pojmout jako manažerské bydlení ve smyslu pronájmu právnickému subjektu, kdy lze započíst náklad včetně daňové části.
Vratná kauce je stanovena na 45 000,-Kč, provize RK činí jedno nájemné + DPH.
Prohlídky jsou možné sjednat od 1.6. 2024.

V případě zájmu o více informací či sjednání prohlídky bytu v této unikátní vile, prosíme kontaktuje realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
19 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 500,-Kč služby, + 700,-Kč voda, +1500,-Kč elektřina, + 2 000,-Kč plyn, + 2 000,-Kč možnost parkování ve vnitrobloku za 1500,-Kč + DPH, + provize RK
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Rooseveltova, Olomouc, Nové Sady
ID
02430
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
60 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Ferianec

Martin Ferianec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti