Prodej rodinného domu, Rabí, 250 m2

Rabí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(O další informace k nabídce žádejte pověřeného makléře)

Doporučené firmy v Rabí

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Představujeme Vám touto cestou exkluzivní prodej původního panského domu z roku 1870, s rozlehlým oploceným pozemkem a polohou pod hradem Rabí, ve velmi klidné části stejnojmenného města.

Objekt o dispozici 5+1, s možným dalším rozšířením o půdní prostory a bývalou hospodářskou část, byl pečlivě zrekonstruován na dům splňující požadavky na současné bydlení. V rámci rekonstrukčních prací došlo k výměně veškeré sanitární instalace, rozvodů elekřiny a vody, bylo nově instalováno ústřední topení s teplovodním výměníkem a provedlo se vyvložkování komínu. Dřevěná okna, dveře se zárubněmi a omítky interiéru spolu se štuky stěn a stropů, včetně podlah jednotlivých pokojů jsou taktéž zcela nové.

Zvenčí má budova zcela novou empírovou fasádu, s hydroizolací paty základů po celém jejím obvodu. S tímto opatřením souvisí i realizovaná následná instalace svodů dešťových a odpadních vod do nové vícekomorové jímky s přepadem, o objemu 8m3. V neposlední řadě došlo k opravě krovu střechy a položení nové krytiny z pálených tašek Tondach typu Falcovka 11.

Srdcem domu je plně vybavená zakázková kuchyň se spotřebiči Gorenje a Elektrolux, která plynule přechází v opravdu prostorný obývací pokoj s několika okny a hezkým výhledem na okolí. Tomuto hlavnímu pokoji kralují industriální krbová kamna AquaFlam o výkonu 25Kw, které mají na starosti spolu s elektrokotlem Trinnity teplotní komfort majitelů nemovitosti v zimním období roku. Z hlavní chodby se dostaneme dále jednak do krásně prostorné koupelny se zděným sprchovým koutem a velikou vanou, ale i do spojovací haly, která nás zavede do třech samostaných ložnic a pracovny. Na podlahách pokojů v této obytné části domu je položen kvalitní zátěžový vinil s dekorem dubu, v chodbách a koupelně je dlažba.

Co se dalších částí nemovitosti týká, nemůžeme nezmínit hostinský pokoj se samostaným vchodem o výměře 27 m2 a také sklep o třech místnostech a výměře 112 m2, s klenutými stropy a výškou 4,5 metru. Tyto sekundární prostory si zaslouží samostatnou pozornost a současní majitelé je zvažovali přebudovat například na letní posezení pro turisty, protože kvůli blízkosti hradu, turistických tras a vodáckého kempu u nedaleké Otavy, se toto podnikání přímo nabízí.


V Rabí je k dispozici z občanské vybavenosti mateřská školka, pošta, kulturní dům, nebo i restaurace a hotel. Okolní větší města Sušice a Horažďovice jsou pouhých 13 minut jízdy. Dojezdová vzdálenost do Německa nebo Železné Rudy kvůli nákupům je cca 40 minut. V okolí najdeme také celou řadu možností sportovního vyžití jakož i oblíbené sjezdovky v Kašperských horách nebo na Churáňově.

Doporučujeme vřele prohlídku této ojedinělé nemovitosti!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
O další informace k nabídce žádejte pověřeného makléře
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Rabí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
370 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
4500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Alternatiff, s.r.o.

Za Hládkovem 680/12, Praha, Břevnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Šárka Holmanová

Šárka Holmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rabí?

Podobné nemovitosti