Prodej rodinného domu, Smilkov - Kouty, 115 m2 (ID: 1877767)

Školní, Kravaře - Kouty, okres Opava

5 650 000 Kč HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Smilkově

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej, rodinný dům, Kravaře

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme dům na vyhledávané adrese Kravaře - Kouty. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, protože zdůrazňuje bezpečnost, rodinnou atmosféru a okolí nabízí spoustu aktivit pro děti i dospělé.

Dům je cihlový, samostatně stojící. Přízemí domu má dispozici 2+kk s koupelnou, WC, komorou, je v původním stavu a připraveno na rekonstrukci. Ve výběru fotek Vás zaujme vizualizace a půdorys. První patro je kompletně zrekonstruováno a dispozičně řešeno jako 4+kk. Zde byly vyměněny rozvody elektřiny, topení nahrazeno podlahovým topením, kuchyňská linka na míru, koupelna a ve dvou dětských pokojích, které mají přístup na balkon, vznikly šatny. V obývacím pokoji jsou balkonové dveře, které vedou na střechu garáže a nabízí se tak možnost vytvoření terasy. Je třeba zmínit, že ač má přízemí i patro domu společný vchod, lze spodní byt 2+kk oddělit a nijak nenaruší pohodné bydlení pro případné nájemníky nebo další generaci rodiny. Celý dům je podsklepený.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod, elektřinu i plynovod, což zaručuje komfortní bydlení a snadnou dostupnost těchto služeb. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Stav domu je výborný a udržovaný, což zaručuje kvalitu a dlouhodobou životnost. K domu patří i pěkná zahrada, kde je již postavené dětské hřiště, posezení a dostatek místa pro parkování až tří aut. Dvě garáže o zastavěné ploše 78 m² nabízí dostatek prostoru pro auto i uložení věcí.

Okolí domu je klidné a přátelské. Orientace na sever, jih a východ zaručuje dostatek slunečního svitu během dne. V blízkosti se nachází škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, obchody, což usnadňuje každodenní život a šetří čas, který můžete trávit na sportovních hřištích, na golfu, na zimním stadionu nebo v aquaparku. Po celém městě je vybudována hustá síť cyklostezek vedoucí do okolních obcí a přírody.

Dostupná doprava je také výhodou této nemovitosti. Díky vlakovému, silničnímu i autobusovému spojení se snadno dostanete kamkoli.

Pokud hledáte bezpečný a rodinný dům pro Vás a Vaše děti, tato nemovitost je ideální volbou. Samozřejmostí je zajištění financování, které Vám na míru připraví náš hypoteční specialista.
Těším se na Vás a Vaši rodinu. Nela Tůmová

Parametry domu

Cena
5 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Školní, Kravaře - Kouty, okres Opava
ID
1152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
241 m2
Plocha nemovitosti
450 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Nela Tůmová

Nela Tůmová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smilkově?