Prodej bytu 3+1, Hořice, Šalounova, 96 m2 (ID: 1879007)

Šalounova, Hořice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hořicích

Informace k bytu

Nabízíme na prodej nádherný a dobře dispozičně řešený cihlový byt 3+1/4+1 o výměře 96 m2, s vlastní okrasnou zahradou o výměře 487 m2 , součástí zahrady vlastní altán, kůlna a dřevěná garáž.

Dispozice jednotky: vstupní chodba, po pravé straně z chodby 2 pokoje – jeden prostorný pokoj a jeden menší, dále ze vstupní chodby koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, dále ze vstupní chodby po levé straně kuchyň s jídelnou, z kuchyně vstup do obývacího pokoje a z obývacího pokoje vstup do ložnice.

Byt v posledních letech prošel rekonstrukcí: nové rozvody elektřiny, vody a odpadu, nová koupelna, WC, kvalitní dřevěná euro okna, stropní podhledy, kvalitní plastová okna, dlažba, dřevěná podlaha, nové dveře, atd.

Vytápění zajišťuje ústřední topení s vlastním elektrokotlem nebo možnost vytápět kamny (stáložárný) v obývacím pokoji, ohřev teplé vody zajišťuje bojler.


Výhody nemovitosti:
- dobrý stav bytu bez nutnosti dalších investic,
- dispozice bytu je na tři světové strany, proto je nemovitost velmi světlá a slunná,
- vlastní elektrokotel anebo možnost topit kamny,
- krásná zahrada s pergolou, která láká na klidné posezení s rodinou či přáteli, k vybudování bazénu, výborné zázemí pro případné Vaše kutilské plány, atd.
- kolem domu je hodně zeleně,
- garáž,
- příznivá cena za vlastní byt s vlastní zahradou,
- byt díky své poloze nabízí potřebný klid a soukromí v dochozí vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti.

Nemovitost je bez právních vad, zástav, břemen a nákup lze snadno financovat i hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za velmi lukrativních podmínek. Více informací a možností při prohlídce nemovitosti.

Energetický štítek není zatím zajištěn, proto je ze zákona, uváděna nejméně ekonomická třída.

Byt a zahrada vyniká svojí elegancí, originalitou a jedinečností, tento byt v této lokalitě doporučuji a těším se s Vámi na prohlídku Petr Čeřovský.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Šalounova, Hořice
ID
202438
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
96 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Čeřovský Petr

Čeřovský Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hořicích (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti