Prodej rodinného domu, Kopřivnice, Štramberská, 230 m2

Štramberská, Kopřivnice

11 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 165 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kopřivnici

Informace k domu

Tenhle dům má 2 tváře. Z venku možná nenápadný, uvnitř ale velkorysý – jak svým prostorem, tak i jistou dávkou luxusu. Přes den z něj vyzařuje klid a pohoda. Možná díky tomu všemu světlu a slunci, kterého je tady opravdu hodně. A večer si vychutnáte jeho jedinečnou intimní atmosféru, kterou podtrhnete třeba ohněm v krbu.

Teď trochu prakticky. Dům nabídne hodně prostoru, takže pokud máte rodinu (klidně i velkou), tady bude spokojeni. Dispozičně je řešen jako 6+1 a celý prostor nabídne přes 230 m2 užitné plochy ve dvou patrech.

Přízemní část domu je společenská a praktická – tady totiž najdete prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na zahradu, kuchyni s jídelnou, sklepní spíž, a hlavně dominantní vstupní halu s přístupem do prostorné koupelny (do které se mimochodem vejde i sauna), technickou místností a vstupem do garáže. Garáž je dlouhá 9 m, takže tady zaparkujete 2 auta, případně část z ní můžete využít jako sklad nebo domácí dílnu.

V horním patře najdete celkem 5 obytných pokojů – velké, střední, malé – takže bude jen na vás, kam schováte děti a kam sebe před dětmi. Taky je tady šikovná pracovna a z největšího pokoje vstup na balkón. A je tady i druhá plnohodnotná koupelna. V případě potřeby může být toto patro zcela soběstačné. Pokud budete chtít něco na způsob vícegeneračního domu.

Dům vzbudil pozornost už po své dostavbě za minulého režimu, kdy se o něj zajímala odborná veřejnost a o domě se psalo i tematických časopisech. V roce 2012 prošel dům celkovou rekonstrukcí – od podlah až po stropy je tady vše nové. Navíc je tady spousta věcí a maličkostí, které tento dům dělají tím, čím je.

Třeba veškerý vestavný nábytek a kuchyně jsou dělány stolařem na míru. Všude najdete kombinaci ořechového dřeva a jasanu. Zánovní krb, který vyhřívá jednu z koupelen. Motoricky poháněné dvířka v kuchyni. Těch věcí je mnoho a je potřeba je vidět naživo.

Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem. Měsíční náklady na vytápění domu jsou při aktuálních cenách zhruba 4.500 Kč, což je při velikosti domu skvělé číslo.

A zahrada? Ta hraje všemi barvami. Je vymyšlená tak, aby vyžadovala co nejmenší údržbu, zároveň však budete mít dost místa pro děti, nebo třeba letní party s rodinou a přáteli u grilu.
Najdete tady taky šikovný zahradní altán s posezením nebo malou „terasu“ se vstupem přímo z pokoje. Od jara na zahradu přes většinu dne svítí slunce.

Tohle všechno najdete na okraji Kopřivnice – se skvělou dostupností centra města, školy či obchodů, zároveň ale v dokonalém soukromí a klidu, kousek od přírody.

Zní to zatím jen jako pohádka? Nemusí. Ozvěte se mi a pojďme z ní společně udělat novou etapu vašeho života…

Parametry domu

Cena
11 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Štramberská, Kopřivnice
ID
N00172
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
708 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Hrubý

Michal Hrubý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti