Prodej rodinného domu, Praha - Lipence, Jílovišťská, 329 m2

Jílovišťská, Praha, Lipence

44 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 213 980 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

K prodeji jedinečná vila v malebné lokalitě Praha - Lipence, která se pyšní rozlohou pozemku 4106m2 a komfortním bydlením v moderním prostředí.

Tato impozantní vila je kompletně podsklepená o rozloze 119m2, kde najdete, sklad, prádelnu, technické zázemí včetně tepelného čerpadla, které zajišťuje ekonomické vytápění a ohřev vody.

V přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoj s přímým vstupem na terasu, kuchyň spojenou s jídelnou, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC a chodbu.

V prvním patře se nachází tři velkorysé ložnice, šatna, koupelna s vanou a toaletou a další terasa, poskytující panoramatický výhled do okolí.
Další úložný prostor je možný na pochozí půdě.

Dům je kompletně zateplený a vybaven plastovými okny s trojsklem a podlahovým vytápěním, což zaručuje optimální tepelný komfort v každé místnosti.

Celý pozemek je stavební a je předschváleno rozdělení na tři další parcely na RD, což přináší skvělou investiční příležitost.

Lipence je známá svou malebnou přírodou a klidným prostředím s veškrou občanskou vybaveností, zatímco zároveň nabízí dobrou dostupnost do centra Prahy, což činí tuto lokalitu ideálním místem pro bydlení.
Doporučuji prohlídku nemovitosti.

Parametry domu

Cena
44 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Jílovišťská, Praha, Lipence
ID
11899
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
329 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
169 m2
Podlahová plocha
329 m2
Plocha nemovitosti
4106 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Škoda

Milan Škoda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti