Prodej bytu 3+1, Chrášťany, Žlutá, 85 m2

Žlutá, Chrášťany

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chrášťanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt v posledním podlaží cihlového komorního domu z roku 2004, který nabízí velmi solidní plochu. 85 m2 a k tomu dalších 8 m2 ve sklepě, celkem tedy 93 m2. Dispozice 3+1 nadchne především ty, kdo nefandí kuchyním spojeným s obývákem a ti z vás, kdo chtějí něco víc než jen rovné kostičky, uvítají zase umístění v podkroví se šikminami. To také znamená, že vám nikdo nebude lítat nad hlavou a vedle vás bude jediný soused.

Obývací pokoj s oknem na sever nabízí 20 m2, oddělená kuchyně s jídelnou pak 17 m2. Prostor lze propojit, nicméně oddělná dispozice těží z benefitu, která umožňuje samostatný provoz obou částí bytu. A to skutečně zcela odděleně - do obou místností jsou samostatně dveře z chodby, obývák tak klidně můžete zcela oddělit.

Hlavní ložnice s oknem na jih nabízí 17 m2, menší 9 metrový dětský pokoj je pak umístěný ve štítu domu - tedy bez šikmin. Opravdu velká chodba umožnila vestavění objemné šatní skříně, kterou při vstupu doplňuje ještě druhá. Koupelna s rohovou vanou a místem pro pračkou je od toalety oddělná, ta se nachází hned u vstupních dveří do bytu.

V domě se nachází pouze 12 bytových jednotek, takže se nejedná o žádnou králíkárnu, ale bytový dům s komorním charakterem. Uvnitř vás zaujmou například skutečně prostorné chodby nebo široké schodiště, výtah k dispozici však není. Lokalita 14 bytových domů je vzdálená necelé 4 km od metra Zličín a zhruba 500 metrů od vlaku v Rudné, což zajišťuje skutečně bezproblémovou dopravní dostupnost. Pokud vás zajímá plánek, výše poplatků či další informace, rád vám poskytnu odkaz na web nabídky.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Žlutá, Chrášťany
ID
06701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Chrášťanech (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti