Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, Jana Roháče z Dubé, 185 m2

Jana Roháče z Dubé, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

8 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 700 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě na adrese Jana Roháče z Dubé 448/9, Mladá Boleslav. Dům si můžete prohlédnout pomocí virtuální prohlídky - 3D skenu.
Tento patrový dům je vhodný k rekonstrukci. Má dispozici 5+1 nebo lze využít patra zvlášť a mít dispozici 2x 2+1 s koupelnou a toaletou v každém patře (či mezipatře). Užitná plocha je následující: 1. nadzemní podlaží 79 m², 2. nadzemní podlaží 76 m², sklep 30 m². Na parcele o celkové rozloze 828 m² se nachází také garáž o velikosti 28 m² s montážní jámou a přiléhající dílna o velikosti 18 m², u domu je pak přístřešek jako další úložný prostor. Zbytek parcely tvoří zahrada se záhony, ovocnými a okrasnými stromy a také skleníkem a zahradním domkem. K budově dílny/garáže přiléhá prostor s venkovním krbem a posezením. V domě je plynový kotel, který zajišťuje topení i teplou vodu.
V roce 2016 bylo vydáno stavební povolení na přestavbu podkroví na mezonetový byt a vybudování samostatné bytové jednotky v 1. NP (v případě využití bude třeba ho obnovit).
V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost: školky, základní a střední školy, zdravotnická zařízení, pošta, supermarkety a kompletní síť obchodů a služeb. Ve vedlejší ulici je zastávka autobusu, nádraží je vzdálené 1 km a nájezd na dálnici 1,5 km.

Parametry domu

Cena
8 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Jana Roháče z Dubé, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III
ID
3459
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
828 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mireas, s.r.o.

Sídliště 1434/15, Lysá nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Jílek

Ing. Pavel Jílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti