Prodej rodinného domu, Kostelní Lhota, 130 m2

Kostelní Lhota

5 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 734 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kostelní Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte bydlení v klidné lokalitě, s přijatelnou dojezdovou vzdáleností do Prahy či v blízkosti lázeňského města Poděbrady?
Pokud ano, nabízíme Vám ke koupi vesnický rodinný dům o dispozici 4+1 se stodolou a pozemkem o celkové výměře 1.462 m2 v obci Kostelní Lhota, okr. Nymburk. Objekt je přízemní, obytné prostory jsou k rekonstrukci dle vlastních představ. Dispozice: vstupní veranda, předsíň, kuchyňka, koupelna, 4x pokoj. Vytápění ústřední kotlem na TP, ohřev vody el.bojlerem. Napojení na el. 230/400V, městský vodovodní řad + kopaná studna ve dvoře + vrtaná studna za stodolou, obecní kanalizace. Uzavřený dvůr se zahrádkou poskytuje naprosté soukromí, ve dvoře je zděný přístavek se sklepem na uskladnění zeleniny a ovoce, dále na dům navazuje stodola s vestavbou garáže, dílnou a dalšími skladovacími prostory. Stodola je průjezdná do rozsáhlé zahrady. Parkování je možné před domem i ve dvoře.
Energetická třída bude změněna po vypracování PENB, zatím uvádíme energetickou třídu G. Dostupnost do Prahy 25 minut po D11, autobusové spojení PID trasa Poděbrady-Černý Most, Nymburk-Pečky. Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám ráda vyřídí naše hypoteční specialistka. Prohlídky kdykoliv i o víkendu. Budu se těšit Vaše makléřka.

Parametry domu

Cena
5 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Kostelní Lhota
ID
2454
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1462 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ABS reality

Kostomlaty nad Labem, Kostomlaty nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petra Radoušková

Petra Radoušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelní Lhotě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti