Prodej rodinného domu, Ostrava, U Jana, 160 m2

U Jana, Ostrava

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ostravě

Informace k domu

Hledáte prostory k vlastnímu bydlení v atraktívní lokalitě kousek od centra města? Tak možná právě na Vás čeká tato nemovitost s velkým potenciálem.
V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný kousek od centra Ostravy v městské části Petřkovice. Užitná plocha tohoto domu je 130 m2. K domu náleží pozemek s rozlohou celkem 1045 m2. Nemovitost se nachází v původní zástavbě rodinných domů.
Jedná se o samostatně stojící částečně podsklepený objekt se šikmou střechou vhodný k celkové rekonstrukci. V suterénu se nachází sklepní prostor s garáží a původní kotelnou. V první nadzemním podlaží nemovitost disponuje 5 pokoji, kuchyní a 2 x koupelnou s WC. V druhém nadzemním podlaží se nachází rozlehlý půdní prostor. V přístavbě rodinného domu je garáž o velikosti 25 m2.

Dům je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Zdroj ohřevu teplé vody je bojler napojený na plyn s možností přepnutí na elektřinu. Pozemek je mírně svažitý. Zahradu tvoří udržovaný trávník, okrasné dřeviny a ovocné stromy.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškeré potřebné občanské vybavenosti a snadný dojezd do nedalekého centra města. Okolí nabízí možnosti relaxace a aktívního odpočinku, jako jsou procházky a cyklistické trasy kolem řeky Ostravice nebo spoustu aktivit v nedalekém areálu Landek.

V případě jakýkoliv dotazů, Vám k nemovitosti rádi poskytneme bližší informace. Budeme se na Vás těšit na prohlídce. Veškerý realitní servis je na klíč a rádi Vám také pomůžeme s financováním.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
U Jana, Ostrava
ID
0146
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
1045 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, Frýdek-Místek, Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Eva Ševcová

Eva Ševcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti