Prodej rodinného domu, Liberec, Volgogradská, 295 m2 (ID: 1882214)

Volgogradská, Liberec - Liberec IX-Janův Důl

7 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 219 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Liberci, ul. Volgogradská, který má zastavěnou plochu 225m2. K domu náleží hezký rovinatý pozemek o velikosti 1210m2. Pozemek je přístupný s obecní komunikace. Jedná se o objekt, který dříve sloužil jako ubytovací zařízení, lze ale také využít jako rodinný dům. Dům je smíšené konstrukce, převládají však kámen a zdivo.

V současné chvíli prochází interiér domu rekonstrukcí. V přízemí je zrekonstruovaná jedna bytová jednotka o velikosti 2+1. Druhá část přízemí prošla pouze bouracími pracemi. Je natažena nová elektroinstalace. V podkroví jsou v současné chvíli čtyři, jednopokojové nebo dvoupokojové části s vlastními koupelnami.

Dům je přízemní s obytným podkrovím, částečně podsklepený s obytnou plochou 295m2.
Do domu je přivedena obecní voda, elektřina a plyn. Odpad je řešen septikem, ale je možné se napojit na kanalizaci. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Na domě jsou plastová okna. Střecha je pokryta šindelem.

Veškerá občanská vybavenost je v dosahu. Obě liberecké průmyslové zóny jsou vzdálené cca 10 minut autem.

Parametry domu

Cena
7 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Volgogradská, Liberec - Liberec IX-Janův Důl
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1210 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Tomáš Verner

Tomáš Verner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti