Prodej rodinného domu, Šenov u Nového Jičína, 450 m2 (ID: 1882273)

Šenov u Nového Jičína

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šenově u Nového Jičína

Informace k domu

Prezentujeme Vám nabídku prostorného, podsklepeného rodinného domu s užitnou plochou přibližně 450 m2, situovaného v obci Šenov u Nového Jičína. Tento objekt nabízí základní dispozici 12 + 3 a je rozdělen do několika bytových jednotek, což přináší široké možnosti využití jak pro soukromé bydlení, tak pro investiční příležitosti.

V přízemí se nachází tři samostatné bytové jednotky o velikostech 2+1, 1+1 a 0+1, První patro obsahuje prostornou bytovou jednotku 4+1 s přístupem na velkorysou zimní zahradu. Podkroví pak poskytuje další čtyři pokoje.

K domu náleží pozemek o celkové výměře 888 m2, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, venkovní aktivity či další rozvoj.

V rámci částečné rekonstrukce byly vyměněny rozvody topení a elektřiny, které jsou nyní provedeny v mědi, zatímco vodovodní rozvody jsou vyměněny do plastu. Tento dům si zachovává původní šarm a je připraven k další rekonstrukci dle Vašich představ a potřeb.

Tato nemovitost je napojena na vodovod, elektřinu a kanalizaci.

Na tuto atraktivní nemovitost Vám můžeme poskytnout podporu při zajišťování financování s výhodnou úrokovou sazbou. Rádi Vám poskytneme další informace a zodpovíme všechny Vaše dotazy, stačí nám zavolat.

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Šenov u Nového Jičína
ID
141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
450 m2
Plocha nemovitosti
888 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šenově u Nového Jičína?

Podobné nemovitosti