Prodej rodinného domu, Býchory, 99 m2 (ID: 1882762)

Býchory

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Býchorech

Úklidové služby

Informace k domu

Dobrý den,
Vítám Vás v oáze klidu a pohody, tak by se jistě dal tento prodávaný dům nazvat.
Byl kompletně zrekonstruovaný v roce 2009, od základů po střechu, jsou zde nové rozvody vody, odpady, elaktřiny i topení, nová koupelna i kuchyň.
Dispozice: vstupní chodba, kde si do skříní pohodlně odložíte ošacení i obuv, dále pokoj, samostatné wc, koupelna s vanou, obývací pokoj s krbovými kamny a další pokoj, prostorná kuchyně propojená s jídelnou s dalším vstupem na zahradu.
Celý dům je velmi vkusně a stylově vybaven.
Garáž je nyní využívána k odkládaní věcí a také je zde pračka se sušičkou. Dále jsou zde další praktické kolny pro odložení věcí, v jedné je dokonce sklep, který jistě oceníte pro uskladnění zeleniny a pod.
Dominantou zahrady je její velmi pěkné zastřešené posezení, který nabízí spoustu využití, díky velkému prostory, zde můžete grilovat, posedět s přáteli, nebo si jen tak odpočinout a i zde byla udělána nová střecha. Díky vzrostlým stromům se tu cítíte opravdu příjemně. Děti mohou využít trampolínu, houpačku a stejně zde zbývá stále dostatek místa třeba i na bazén.
Dům je napojen na kanalizaci, vodu má vlastní výbornou ze studny- ušetříte tak další peníze, ovšem vodovod v ulici je, může se tedy bez problému napojit, stejně jako plyn. Topení je elektrokotlem s radiátory, nebo si zatopíte v krbových kamnech.
Místo je to opravdu pohodové, se sousedy z ulice se konají společné grilovačky a když si budete chtít vyčistit hlavu, hned 100m od domu je les.
Obec Býchory nabízí vše co denně potřebujete, školku, školu, dětské a tenisové hřiště, obchod, obecní úřad i místní hospůdku a dopravu zajišťuje autobus. Kdyby Vám přeci jen něco chybělo, tak Kolín je pouhých 8 km, kde najdete opravdu vše.
Celkově se jedná o velmi sympatický dům, kde se opravdu budete cítit dobře, ozvěte se mi a já Vás ráda vezmu na prohlídku.
Na celý objekt se právě vypracovává technický posudek a také průkaz PENB, proto zatím uvádíme G.
Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním nejvýhodnějšího financování, pojištění nemovitosti i domácnosti a přepisy energií.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Býchory
ID
014N057732
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
785 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Býchorech?

Podobné nemovitosti